Search
Close this search box.

Anastasja Trajkovska luksuzni brend sinonim za kvalitet i stil

Modni brend Anastasja Trajkovska osnovale su 2011. sestre i poslovni partneri Anastasja i Elizabeta Trajkovska,  sa svojom strašću za uglađenom estetikom i beskompromisnom pažnjom za  kvalitet i detalje.

Foto: Anja Wurm

Ceo proces dizajna od početnih skica i nabavke tkanine do ručnog šivenja i ličnog krojenja u ateljeima je porodični posao. Komadi po meri dostupni su po dogovoru uz ekskluzivnu uslugu gde klijenti mogu da skroje svaki detalj od tkanine do dugmadi. Lokalna proizvodnja je izabrana da obezbedi poštene uslove rada i održivo korišćenje resursa.

Gettyimages Credit: Jacopo Raule

Pažnja je takođe posvećena poreklu tkanina i usklađenosti sa standardima održive proizvodnje. Sa sedištem u blizini granice Lihtenštajna i Švajcarske, modna kuća ima prestižno evropsko poreklo, kombinujući prefinjen dizajn sa izuzetnim tkaninama, završenim elegantnim balkanskim tvistom.

Stil Anastasje Trajkovske spaja besprekorne siluete majstorskog kroja sa najizuzetnijim dekorom, što rezultira oličenjem klasike i bezvremenske mode.

Credit: Jacopo Raule

Kao poznate it-girls i uspešne poslovne žene, sestre Anastasja i Elizabeta Trajkovska, rođene u Skoplju, u Makedoniji, ponovo su bile među najistaknutijim gostima ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.

Gettyimages Credit: Jacopo Raule

Naslovna fotografija: Gettyimages Credit: Jacopo Raule

Više informacija o brendu potražite na instagram stranici @anastasjatrajkovskaprivate

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts