Ada Mall – povratak u školske klupe

Iako do zvaničnog početka nove školske godine ima mesec dana, prvo đačko zvono za roditelje se oglašava u prvoj polovini avgusta kada startuje akcija POVRATAK U ŠKOLU ili modernije rečeno BACK TO SCHOOL. Tada kreće ubrzano razmišljanje na temu opremanja dece za školu kroz kupovinu udžbenika, đačkog pribora ali i obnavljanja garderobe i obuće. ADA MALL shopping center je od 01. avgusta u sklopu ove akcije, pored atraktivnih popusta, pripremio i poklone za članove loyalty programa koji su vredno od početa godine skupljali bodove lojalnosti na svojim karticama. Sad je došao trenutak da ih pretvorite u atraktivne poklone koji će olakšati muke oko nabavke opreme za povratak u školu.

Očekuju vas super pokloni za školu uz našu Ada Mall Loyalty karticu.

Od 1. avgusta za sakupljenih 600 bodova spermili smo za vas čak 100 MOYE pametnih satića, kako bi uvek bili u kontaktu sa svojim đacima.

Od 15. avgusta za sakupljenih 250 bodova razmišljali smo korak unapred i spremili paket za školu – pernice, olovke, sveske, bojice i sve ono šta je vašem đaku potrebno za polazak u školu.

Od 22. avgusta za sakupljenih 250 bodova očekuju vas super moderni školski rančevi- u više boja, koje možete koristiti kako za školu tako i za putovanja.

Uz Ada Mall Loylaty uvek dobijate više.
Akcija traje do 01.09.2022.

Ada Mall – različit kao ti.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Ada Mall – povratak u školske klupe

Iako do zvaničnog početka nove školske godine ima mesec dana, prvo đačko zvono za roditelje se oglašava u prvoj polovini avgusta kada startuje akcija POVRATAK

OTVORENA NOVA HUGO PRODAVNICA U BEOGRADU

Nova fashion adresa za pojedince koji su neopterećeni formom i pravilima Urbani nemački brend HUGO, koji predstavlja neizostavni deo stylish uniforme digitalnog doba, otvorio je

GLAMUR I SJAJ TOKOM VRELIH LETNJIH DANA

Izaberite garderobu, aksesoare i kozmetiku za dodatni sjaj i glamur ovog leta – Sunce, more, lepršave haljine, jarke boje i tropski dezeni, ah, leto…obožavamo ga!