Search
Close this search box.

Ada Mall – povratak u školske klupe

Iako do zvaničnog početka nove školske godine ima mesec dana, prvo đačko zvono za roditelje se oglašava u prvoj polovini avgusta kada startuje akcija POVRATAK U ŠKOLU ili modernije rečeno BACK TO SCHOOL. Tada kreće ubrzano razmišljanje na temu opremanja dece za školu kroz kupovinu udžbenika, đačkog pribora ali i obnavljanja garderobe i obuće. ADA MALL shopping center je od 01. avgusta u sklopu ove akcije, pored atraktivnih popusta, pripremio i poklone za članove loyalty programa koji su vredno od početa godine skupljali bodove lojalnosti na svojim karticama. Sad je došao trenutak da ih pretvorite u atraktivne poklone koji će olakšati muke oko nabavke opreme za povratak u školu.

Očekuju vas super pokloni za školu uz našu Ada Mall Loyalty karticu.

Od 1. avgusta za sakupljenih 600 bodova spermili smo za vas čak 100 MOYE pametnih satića, kako bi uvek bili u kontaktu sa svojim đacima.

Od 15. avgusta za sakupljenih 250 bodova razmišljali smo korak unapred i spremili paket za školu – pernice, olovke, sveske, bojice i sve ono šta je vašem đaku potrebno za polazak u školu.

Od 22. avgusta za sakupljenih 250 bodova očekuju vas super moderni školski rančevi- u više boja, koje možete koristiti kako za školu tako i za putovanja.

Uz Ada Mall Loylaty uvek dobijate više.
Akcija traje do 01.09.2022.

Ada Mall – različit kao ti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts