Search
Close this search box.

Josip Grabovac Ambasador Ultra Europe Family

Josip Grabovac, naš dobro poznati modni  novinar koji  živi između Milana, Reggio Emilia i Faenze, gradova koji su ga profesionalno prihvatili, nedavno je proglašen ambasadorom najvećeg muzičkog festivala Europe koji se dešava ovog leta  – The Ultra Europe Festival u  Splitu koji se održava 7,8,9,  jula, 2023. Jako važan festival na kojem će nastupiti najpoznatiji DJ-evi iz celog sveta.

Josip Grabovac, sa svojim talentom koji šalje putem društvenih mreža menadžer je u modnom sektoru,  skaut za nove i ne samo nove talentovane dizajnere sa Balkana osim lifestylea koji decentno bira , afirmisao se posljednjih godina kao i  modni i lifestyle novinar i dopisnik za  nedelje  visoke mode, tako i razne inostrane časopise osvojivši osam međunarodnih nagrada, kao zadnju u  Dubaiju za novinara godine!

Festival Ultra Europe čiji je Josip ambasador, globalno je poznat po svojim grandioznim scenografijama impresivnim postavkama i light show-u bez premca, predstavi će se ponovno ove godine  bez presedana s očekivanim više od 100.000 posetioca zahvaljujući

podršci međunarodnih partnera, hrvatskih institucija i grada Splita, a učestvovaće će muzičari  kao što su: Alesso, Axwell, DJ Snake, Gryffin, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami i Zedd. Sporedni umetnici uključuju Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, HI-LO, Mathame, Morten i Nora En Pire krumpir. Ovi muzičari pridružiće će se prethodno najavljenim headlinerima:  Adamu Beyeru, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet za još jedno proslavljeno izdanje ULTRA Europe.

Festival koji povezuje mlade iz svih krajeva sveta i promoviše etiku zdrave zabave i stroge kontrole. Josip  kaže: „Bilo je jako uzbudljivo i sa velikim ponosnom primiti ovaj poziv direktno od izvršnog direktora  CEO Joe Bašića  i njegove supruge Mandy Basic i biti deo tima Ultra Europe Family .

Joe  je savršen menadžer, sposoban  da stvori događaj velikh proporcija i odlične organizacije i velikom pažnjom usmerenoj ka sigurnosti sa velikom porukom ULTRA EUROPE CONNECTING PEOPLE.
Ono u što sam siguran da putem svojih društvenih kanala šaljem sigurno dobru poruku svim mladim naraštajima u trenutno jako lošem svetu izopačenosti društvenih mreža.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup