Search
Close this search box.

SAVRŠENSTVO PRIRODE PODIGNUTO NA VICHY NIVO

ČUVENA VICHY LINIJA MINÉRAL 89 DOBILA POJAČANJE: KREMA KOJA PRUŽA 72 SATA HIDRATACIJE

Nova Minéral 89 krema kao nega budućnosti, zadržava nivo hidratacije a stigla je u kapsuli iz daleke 2089. godine!

VAŽNO JE DA ZNATE!

UDVOJE JE EFIKASNIJE: Nova Minéral 89 krema za intezivnu hidrataciju zajedno sa Minéral 89 Booster serumom čini duo protokol za bolju hidrataciiju

PORUKA IZ 2089: Budućnost lepe, snažne kože stvaramo već danas
HIDRATACIJA JE POLA ZDRAVOG IZGLEDA KOŽE: Samo dobro hidrirana koža može da pruži adekvatnu zaštitu od spoljnih faktora, a da pri tom ostane blistava i sveža
VAŽNO JE DA ZNATE!

Jovana Jocić

UDVOJE JE EFIKASNIJE: Nova Minéral 89 krema za intezivnu hidrataciju zajedno sa Minéral 89 Booster serumom čini duo protokol za bolju hidrataciiju
PORUKA IZ 2089: Budućnost lepe, snažne kože stvaramo već danas
HIDRATACIJA JE POLA ZDRAVOG IZGLEDA KOŽE: Samo dobro hidrirana koža može da pruži adekvatnu zaštitu od spoljnih faktora, a da pri tom ostane blistava i sveža
U sadašnjosti već imamo serum koji obožavaoci nikada ne preskaču – Vichy-jev br. 1 serum u svetu Minéral 89 booster – a zvanično je predstavljena i nova Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju, koja zaokružuje protokol za puniju, snažniju i dobro hidriranu kožu tokom 72 sata. Oba proizvoda slede Vichy-jevu misiju razvoja dermokozmetičkih proizvoda sa prirodnim sastojcima koji su u isto vreme izuzetno efikasni.

Aleksandra Dobrić, Milica Novković, Vesna Jerković, Tasana Korać

HALO, IMATE POZIV IZ 2089!
Specijalno za ovu priliku, u SF ambijent sale pod Avalom nadomak Beograda „teleportovalo“ se dermatolog iz 2089. godine, poželevši dobrodošlicu za više od stotinu gostiju, influensera i poznatih ličnosti iz još četiri zemlje regiona – Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Bosne i Hercegovine među kojima su: Amna Alajbegović, Anna Lazarević, Aleksandra Dobrić, Jovana Jocić, Nichim Izazvan, Milica Novković, Stefan Janković, Nika Turković i drugi.

Nika Turković, Rafaela Seba, Domenica Žuvela, Mate Rončević, Lucijano Plazibat

Dobra nega je ulog u budućnost naše kože i o tome moramo misliti već danas – poruka je dermatologa koji su s gostima podelili uvide šta čini temelj dobre skincare rutine. Takođe su objasnili šta nastaje kada se nauka budućnosti udruži sa jedinstvenim bogatstvom prirodno mineralizovane vode s područja vulkana, koja je u dodiru sa magmatskim stenama hiljadama godina upijala bogatstvo minerala i mikroelemenata. Jer, upravo je Vichy vulkanska voda osnovni sastojak Minéral 89 linije.

PRIRODA STVARA, VICHY USAVRŠAVA
Nova krema stigla je u plavičastom dimu vremenske kapsule na inspirativnom futurističkom regionalnom događaju koji je potvrdio status Vichy-ja kao brenda koji spaja najbolje iz dva sveta – prošlog i onog budućeg. Ako kažemo da je budućnost unapređena prošlost, misija francuskog brenda je od osnivanja bila da spajajući inovativnost, nauku i bogatstvo prirode svima pruži mogućnost da sačuvaju zdrav izgled i lepotu kože. Pod parolom „priroda stvara, Vichy usavršava“, razvijena je i najnovija formula – ona zaokružuje negu nakon primene sada već kultnog Minéral 89 booster seruma, dajući svakoj koži, nezavisno od tipa i starosti, onaj prvi i najvažniji faktor zdravog izgleda: optimalnu hidrataciju i pomoć u očuvanju barijerne funkcije.

NAUKA O EKSPOZOMU
„Koža služi kao prirodna barijera između nas i faktora iz spoljašnje sredine kao što su mikrobi, UV zraci i nečistoće, ali samo dobro hidrirana koža može da odgovori ovom izazovu, a da pri tom ostane negovana i sveža. Hidratacija je takođe neophodna za održavanje zdravog i mladalačkog izgleda sa što manje bora i zato slobodno možemo reći da je hidratacija pola zdravog izgleda kože,“ rekla je dermatolog Dr. Maja Kovačević.

Vichy je takođe pionir u istraživanju ekspozoma kože, a to je skup faktora koji na nju utiču tokom života.
„Zagađenje, manjak sna, hormonske promene i UV zračenje odgovorni su za 80% vidljivih znakova starenja kože. Zbog toga su nam potrebni proizvodi koji pomažu u hidrataciji i zaštiti barijerne funkcije. Vichy je uspešno dekodirao uticaj svih ovih faktora i na osnovu toga može da predvidi potrebe kože u svakoj fazi života,“ istakla je Nika Tomić, direktorka Vichy brenda.

MINIMALNI BROJ SASTOJAKA ZA MAKSIMALNE REZULTATE – 72 SATA HIDRIRANE KOŽE
„Zelena“ nauka
Na nivou L’Oreal grupe kojoj Vichy pripada velika pažnja se posvećuje zaštiti životne sredine, nabavci sirovina iz održivih izvora i zelenim tehnologijama. Hijaluronska kiselina u Minéral 89 liniji prirodni je derivat pšenice, dok se skvalan dobija iz 100% obnovljivih izvora. Booster serum sadrži 94%, a krema 92% prirodnih sastojaka.

„Zelena“ nauka
Na nivou L’Oreal grupe kojoj Vichy pripada velika pažnja se posvećuje zaštiti životne sredine, nabavci sirovina iz održivih izvora i zelenim tehnologijama. Hijaluronska kiselina u Minéral 89 liniji prirodni je derivat pšenice, dok se skvalan dobija iz 100% obnovljivih izvora. Booster serum sadrži 94%, a krema 92% prirodnih sastojaka.
Pored osnovne verzije koja odgovara svim tipovima kože (all skin types), Minéral 89 krema dolazi i u rich varijanti za suvu do vrlo suvu kožu. Ljubitelji bogatijih formulacija ocenili su da rich verziju kreme koža u trenu upija, bez osećaja lepljivosti i „klizanja“. Čak 97% ispitanika je ocenilo da je koža nakon 14 dana nahranjena i hidrirana, a 96% da je prijatno umirena.

TRI KORAKA DO DOBRO HIDRIRANE KOŽE

Ako se pitate šta koristiti, serum ili kremu, odgovor je – OBOJE! Booster serum pruža trenutnu hidrataciju i pomaže u jačanju barijere kože, a krema će doprineti da se nivo hidratacije zadrži tokom 72 sata. Damama se ovaj protokol preporučuje za svakodnevnu negu, ali i kao odlična podloga za šminku, a muškarcima kao nega nakon brijanja.

Korak 1
Najpre očistite kožu, a zatim nežno utapkajte dva pritiska pumpice ultrahidratantnog Minéral 89 boostera, seruma gelaste strukture koji brani kožu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Studije su pokazale da kožu čin punijom i 71% snažnijom, a nivo hidratacije podiže za 41% nakon svega 30 minuta.
Korak 2
Nanesite Mineral 89 kremu za intenzivnu hidrataciju prema vašem tipu kože (all skin types ili rich). Ona održava nivo hidratacije tokom 72 sata i obnavlja kožnu barijeru 100%, osam puta brže.

Korak 3
Na nežnu kožu oko očiju nanesite Minéral 89 Eyes koji pomaže u jačanju barijere, zaglađuje tanke bore i smanjuje tamne podočnjake.

Dodatna preporuka za kožu pod stresom je Minéral 89 serum sa probiotičkim frakcijama koji stimuliše regeneraciju epiderma i prirodnu odbranu kože.

BUDUĆNOST JE SADA!

Ne čekajte robote da vas podsećaju na beauty protokol. Zdravlje je važno, zato počnite od kože i ne zaboravite da, kada je ona u pitanju, budućnost stvaramo već sada. Neka blago prirode nastalo u dalekoj prošlosti, spakovano u bočice primenom najnovijih zelenih tehnologija i naučnih dostignuća, odmah postane deo vaše rutine.

Više informacija o liniji Minéral 89 i celokupnom asortimanu brenda potražite na Vichy.rs.

Minéral 89 krema za intezivnu hidrataciju, preporučena informativna cena: 2.858,45 RSD

Minéral 89 Booster, preporučena informativna cena: 2.579,89 RSD

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup