Search
Close this search box.

SPRING SUMMER 2023 COLLECTION

D R A G A N A O G N J E N O V I Ć SPRING SUMMER 2023 kolekcija je izvedena iz preciznih krojeva prefinjenih linija naglašenog struka, delikatnih bretel i visoko zakopčanih haljina, suknji sa visokim pojasom, pa do produženih bluza u muslinu koje nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica u transparentnom koloritu

D R A G A N A O G N J E N O V I Ć

B E O G R A D

D R A G A N A O G N J E N O V I Ć

B E O G R A D

Boje SPRING SUMMER 2023 kolekcije su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu.


Make up Inglot tima je nežan, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot lip tint 39 i olovke za usta 311 u jarko narandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog svežeg vetra u izvedbi Paola hair style, Salona Cut i Salona na vodi.

Dodatak 2023 SPRING kolekciji, su posebno izrađene torbe od jako malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Renovirani prostor studija lepote Wizard u ulici Goce Delčeva 16 na jedno veče pretvorio se u mesto najboljeg provoda. Na proslavi je predstavljen nov izgled