Search
Close this search box.

ODRŽAN EUCERIN ® ZLATNI ANTI-AGE DOGAĐAJ KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI

Eucerin ® Srbija organizovao je sinoć ekskluzivni događaj za više od 700 dermatologa, farmaceuta, influensera, predstavnika medija, prijatelja i saradnika sa kojim blisko sarađuje tokom skoro dve decenije koliko je ovaj brend prisutan u Srbiji.
“Let ‘s Go For Gold Together” događaj, za koji se tražila ulaznica više, na samom početku opravdao je svoj glamurozni naziv.
Nakon uvodnog spota sa porukom da je zdrava i lepa koža jedan od najvažnijih uslova našeg samopouzdanja i sreće, na sceni se pojavila plesačica na svili, čiji nastup je dao pečat avangardnosti daljeg toka događaja.

Eucerin Dragana Palfi by Todor Milivojevic

U duhu najmodernijih scenskih nastupa, nakon toga, uz vođstvo poznate voditeljke Marije Popović, prisutnima su se obratili nova direktorka Eucerin ® Adriatic regije, Dragana Palfi, dugogodišnja direktorka Eucerin ® Srbija, Nada Miletić Nevajda, sada direktorka Brenda Eucerin ® za Istočnu Evropu, i specijalista dermatologije Prof. dr Dušan Škiljević, zamenik direktora Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije.
Kroz atraktivnu prezentaciju govornici su prikazali uzroke i tok neminovnog procesa starenja kože predstavili preparate iz Eucerin ® Hyaluron-Filler linija koji nude rešenja za sve aspekte anti-age nege kože.


Završnica zvaničnog dela programa Eucerin ® zlatnog događaja iznenadila je publiku spektakularnom hologramskom prezentacijom unapređene Eucerin ® Hyaluron- Filler+Elasticity linije, koja nudi odgovor na sve izazove zrelih godina na putu do glatke, blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća čvrstinu i elastičnost koži i ujednačava ten! Fantastična atmosfera koja je sve vreme vladala halom 5 Beogradskog Sajma, zaokružena je nastupom populne pevačice Ane Stanić i njenog benda.

Obasjana mnoštvom ekrana i reflektora u zlatnoj boji Eucerin ® Hyaluron- Filler+Elasticity linije, publika se dobro zabavljala i dala zdušnu podršku ovom muzičkom nastupu.
Ugođaj koji im je Eucerin ® Srbija priredio na događaju “Let's Go For Gold Together”, gosti su potvrdili dugotrajnim aplauzom kojim su pozdravili Eucerin ® tim koji je na scenu izašao na kraju zvaničnog dela programa. Mnogi od njih su, kako je istakla Nada Miletić Nevajda, zahvaljujući uspešnom radu u okviru Eucerin ® Srbija, sada angažovani u poslovanju brenda Eucerin ® u regionu i svetu.

Eucerin Eucerin tim by Todor Milivojevic

“Hvala vam što koristitite, volite i što svako od vas na svoj način preporučuje Eucerin ® !”, zaključila je svoje obraćanje gostima Nada Miletić Nevajda.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga