Search
Close this search box.

Sofisticirana i elegantna: otvorena nova LIU JO radnja

Sofisticirana i elegantna: otvorena nova LIU JO radnja

Romantičnim koktelom Fashion Company proslavio je otvaranje nove LIU JO radnje u tržnom centru Galerija. Pored predstavnika medija i ljubitelja brenda, otvaranju su prisustvovale i voditeljka Kristina Radenković, top-model Danijela Dimitrovska, stilistkinja Kristina Bekvalac, kao i influenserke Nataša Pejašinović i Tašana Korać

Nakon relociranja radnje koja se nalazila u Knez Mihajlovoj ulici, poštovaoci neprolazne elegancije i ženstvenosti, novu kolekciju ovog italijanskog brenda sada će moći da pronađu u prizemlju Galerije.

Italijanski šarm i prefinjeni dizajn osnovni su elementi enterijera, kojim dominiraju neutralni i zlatni tonovi.

Svaki detalj je u potpunom skladu sa neprikosnovenim italijanskim glamurom, dok su sofisticiranost i elegancija u fokusu svih kreacija.

LIU JO svojim kolekcijama poziva žene svih uzrasta da izraze svoju ličnost, uz konstantno obraćanje pažnje na detalje i korišćenje najfinijih materijala u izradi.

Nastao iz ideja da svojim dizajnom oslika viziju savremene žene, ovaj italijanski brend preko 25 godina uspešno kreira prepoznatljive kolekcije, koje su postale sinonim elegancije i ženstvenosti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup