Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja svakodnevni ritual nege kože u gradskoj sredini

Dajte svojoj koži svakodnevnu dozu snage

Vichy Mineral 89 se izdvojio među boosterima zbog toga što sadrži čak 89% mineralizirane Vichy termalne vode koja sadrži 15 minerala. Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizovane termalne vode po prvi put u koncentraciji od 89% udružena je sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Booster je namenjen svima, osnažuje kožu i čini je otpornijom. Minéral 89 jača funkciju barijere kože, koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan čini kožu bolje hidriranom, boljeg tonusa i blistavom.

Sve što volimo u formuli Vichy Minéral 89 boosteru dostupno je u  Vichy Minéral 89 eyes-formuli za umorne oči!

Vichy Minéral 89 Eyes vaša doza snage za svežiji pogled

Vichy Mineral 89 eyes se izdvojio sa 89% Vichy vulkanske vode formulisane sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla i čistim kofeinom. Osnažuje osetljivo područje oko očiju, ublažava tanke bore, pruža hidrataciju 24 časa i smanjuje tamne podočnjake.Vichy Minéral 89 Eyes je namenjen svim tipovima kože rezultat je snažnija i punija koža oko očiju.

Redovnom upotrebom ovih proizvoda, rezultate ćete primetiti već samo nakon nekoliko dana upotrebe. Više informacija o Vichy  Minéral 89  liniji možete pronaći na ovom linku.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Koje cipele nosi Kylie Janner?

Nova kolekcija obuće brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024, s Kajli Džener kao zaštitnim licem, stigla je u Kicks and Heelz prodavnice! Kolekcija ističe dvadesetogodišnje