Search
Close this search box.

Otvoreno prvo prodajno mesto modnog brenda MANA u Srbiji Moda za celu porodicu uz kvalitet po najpovoljnijim cenama

Otvoreno prvo prodajno mesto modnog brenda MANA u Srbiji
Moda za celu porodicu uz kvalitet po najpovoljnijim cenama

Beograd, 20. april 2017. – Modni brend MANA, koji nudi odevne kombinacije za celu porodicu po najpovoljnijim cenama otvorio je svoje prvo prodajno mesto u Srbiji, u Zira centru u Beogradu. Nova radnja sastavni je deo MANA maloprodajne mreže brenda koju čine 85 prodajnih mesta u Sloveniji, 105 u Hrvatskoj i 1 u Bosni i Hercegovini. MANA asortiman odlikuje odeća dobrog kvaliteta, modernog izgleda za razne životne stilove i prilike.

MANA kolekcija prolece leto 2-1

MANA asortiman se sastoji od dve glavne sezonske kolekcije: jesen-zima i proleće-leto. Kolekcije nastaju na osnovu praćenja modnih trendova i poseta vodećim sajmovima mode u svetu, zatim kroz studiozan odabir modernih boja i dizajna i kroz stručan izbor tkanina među kojima je pamuk najzastupljeniji a posebno u dečjoj kolekciji. MANA kupcima nudi mogućnost kreairanja različitih kombinacija za svaku priliku i različitih stilova za sve članove porodice.

Žensku kolekciju odlikuje elegantan i sportski stila a napravljen je i poseban segment sa nešto većim veličinama artikala označenih sa MM, kao i segment kolekcije za buduće majke. Kolekcija za žene upotpunjena je modnim dodacima kao što su marame, šeširi, kape i torbe.

MANA kolekcija prolece leto 3-1

Muška kolekcija je namenjena svima koji žele udoban, prirodan i ležeran izgled. Dečja kolekcija je podeljena u dve grupe – za devojčice i dečake uzrasta od 2 do 8 godina i nešto starije, praktično tinejdžere od 10 do 14 godina. Dostupna je i kolekcija za bebe sa uvek interesantnim printovima od rođenja do uzrasta 2 godine.

Izuzetna pažnja u MANA kolekciji posvećena je donjem vešu, pidžamama i čarapama. U ponudi je izuzetno komofran osnovni program ženskog, muškog i dečjeg donjeg veša. Takođe, asortiman uključuje i igračke.

U cilju zadovoljstva kupaca i uvek raznovrsne ponude MANA je obezbedila blagovremeno snabdevanje adekvatnom količinom odeće i artikala. Redovnim isporukama kupcima je u svakom trenutku u ponudi nešto novo.

Više informacija na www.facebook.com/MojaMANASrbija i www.mana.rs

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup