Search
Close this search box.

Modna 2019. godina je već počela

U organizaciji Belgrade Fashion Week-a i brenda Perwoll mnogi modni „sladokusci“ su već „uskočili u modnu 2019.’’. Uz sjajne modne fotografije Miše Obradovića, gosti Pop Up concept prostora – BFW choice u Rajićeva Shopping centru uživali su i u mini reviji najboljih outfita sezone u okviru posebnog Perwoll kutka. U duhu predstojećih praznika goste je darivao Perwoll kao čest izbor modnih znalaca.

Bila je ovo jedinstvena prilika da u nesvakidašnjem ambijentu, uživajući u modnim „specijalitetima“ mnogi odaberu svoj novogodišnji outfit, podrže rad domaćih samostalnih dizajnera, a i sami budu nagrađeni.

POP UP STORE – BFW CHOICE je prvi koncept store u nekom od beogradskih shopping molova koji nudi najbolji izbor dizajnerske odeće preko 30 domaćih dizajnera. Ova izložbeno-prodajna postavka koja će trajati do aprila 2019. Gdoine, realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective. Kroz atraktivan ženski i muški asortiman, zanimljiv izbor obuće i aksesoara, Belgrade Fashion Week je omogućio i široj publici adekvatno konzumiranje domaće autorske mode, ali i sjajne kombinacije prilagodjene novogodišnjim praznicima i aktuelnoj sezoni.

Henkel posluje u svetu sa dobro izbalansiranim i diversifikovanim portfoliom. Kompanija je na vodećoj poziciji sa svoje tri poslovne jedinice u poslovanju sa industrijom i potrošačima zahvaljujući snažnim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Poslovna jedinica Adhezivi Tehnologije kompanije Henkel je globalni lider na tržištu lepkova – u svim segmentima industrije širom sveta. U poslovnim jedinicama Deterdženti i kućna hemija i Kozmetika, Henkel drži vodeću poziciju na mnogim tržištima i u mnogim kategorijama širom sveta. Henkel je osnovan 1876. godine, a sada iza sebe ima više od 140 godina uspeha. U 2017. godini Henkel je objavio da su prodaja dostigla 20 milijardi evra i da je ostvaren korigovana operativna dobit od oko 3,5 milijarde evra. U ukupnoj prodaji vodećih brendova tri poslovne jedinice kompanije – Loctite, Schwarzkopf i Persil – ostvareno je 6,4 milijarde evra. Henkel zapošljava više od 53.000 ljudi širom sveta – u strastvenom i veoma raznovrsnom timu, koga ujedinjuje snažna kultura kompanije, zajednički cilj stvaranje održive vrednosti i zajedničke vrednosti. Kao prepoznat lider u održivosti, Henkel drži vodeću poziciju prema mnogim međunarodnim indeksima i listama. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX. Za više informacija, posetite www.henkel.com

FOTOGRAFI:  Nenad Karlic / David Djordevic

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Koje cipele nosi Kylie Janner?

Nova kolekcija obuće brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024, s Kajli Džener kao zaštitnim licem, stigla je u Kicks and Heelz prodavnice! Kolekcija ističe dvadesetogodišnje