Search
Close this search box.

LEVI’S & MICKEY MOUSE Rođendanska kolaboracija

Mickey Mouse i Levi’s® su među retkima koji su u 21. veku prepoznati kao pravi, ikonični američki simboli. U čast 90 godišnjice Mickey Mouse-a, ova dva originalna brenda udružila su snage po prvi put predstavljajući specijalno izdanje Mickey x Levi’s®, koje je označilo početak njihove saradnje za sezonu jesen/zima 2018.

Majice i dukserice ukrašene su Mickey Mouse grafikom, a za ovu posebnu kolekciju mnogi komadi preuzeti su iz Disney arhive iz Anaheima u Kaliforniji. Zvezda nove linije svakako je specijalno izdanje Levi’s® Trucker jakne sa Mickey Mouse aplikacijama, kao i par Levi’s® 501® džinsa sa Mickey printom. Mickey x Levi’s® kampanja će definitivno biti primećena od strane street wear ljubitelja s obzirom na tekuću logo maniju, a istovremeno će značiti povratak stila 80-ih i 90-ih, zahvaljujući autentičnim denim pranjima. Izvanredna Mickey ikonografija i klasične Levi’s® siluete savršen su par i način da se proslavi njihova istorija duga 235 godina. Ova dva brenda su, beskompromisno, istinski pioniri prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Odabrane modele iz kolaborativne kolekcije MICKEY X Levi’s® moći ćete kupiti u Levi’s prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Rajićeva Shopping center, kao i Novom Sadu – Promenada SC od 15.11. te Nišu – Forum shopping center.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup