Search
Close this search box.

Ekskluzivno pop pevačica Jellena Lalović za FashionMag42

Jellena, kako je došlo do saradnje sa muzičarem Marjanom Mladenovićem?
Spojio nas je Kemal Monteno pre par godina u Leskovcu i kada nas je nažalost napustio, Marjan me je zamolio da mu budem gost u numeri. Tako smo je posvetili Kemi, čak je i njegova ćerka Adriana iz Sarajeva čula pesmu i mnogo joj se svidela. Posebno nam je drago zbog toga.
Pesma “Uz tebe mogu sve ” naišla je na lep prijem kod publike. Kada možemo očekujemo Vaš ulazak u studio?
Ja se nisam nadala ni ovakvom uspehu pesme i gostovanjima pred kraj godine i mnogim televizijama, radio stanicama. To mi je nekako i signal da me se publika uželela i zato ću sledeće godine sa svojim saradnicima pokušati da obradujem sve jednom mojom numerom i malim muzičkim povratkom na scenu. Mediteranski pop pravac je nešto što me oslikava i tu najbolje plivam.
Obzirom da ste nedavno postali majka, kako sada izgleda Vaš dan?
Ceo dan sam sa bebom i ako moram da izadjem to je na dva sata, a nekada ga vodim i sa sobom jer ga dojim. Smatram to neverovatnom bliskošću. On uživa i kao da sve razume, i uopšte nije zahtevan.
Koji kozmetički proizvod Vam je omiljeni?
Pored Afrodite koristim i nemačku marku DM koja ima široku paletu ponuda i dekorativne  kozmetike za negu tela kao i babylove program koji je povoljniji i neobično interesantan za bebe. Kako kažu, provereno i odobreno br.1. u Nemačkoj.
Kakvi su Vam poslovni planovi za 2016.- tu godinu?
Beba je od sada u prvom planu, ali ja sam žena od akcije, poslovna i želim da radim. Videću kada ću se aktivno vratiti poslovima marketinga i pr.-a, kao i službi u Gradu Beogradu, jer žena mora imati i vremena za sebe, da zarađuje, ali zbog stresnog posla moraće malo sve da sačeka. Planiram da doktoriram,imam još rad da završim i to je sasvim dovoljno. Sve najbolje i puno ostvarenih želja, dece i ljubavi u 2016.god  želi Jellena Lalović.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup