Search
Close this search box.

Za 10 godina postojanja preko 500 talenata završilo prestižnu školu šminke Dragana Vurdelje

Za 10 godina postojanja preko 500 talenata završilo prestižnu školu šminke Dragana Vurdelje

Upis u novi ciklus traje do 9. januara

Dragan Vurdelja, naš ugledni beauty ekspert, u korak sa uspešnom internacionalnom karijerom nastavlja sa edukacijom novih make up talenata u Srbiji u okviru svoje škole, koja je osnovana 2006. godine u Beogradu. Upis u novi ciklus škole traje do 9. januara 2016. godine a polaznici će imati priliku da tokom četiri meseca trajanja nastave u celosti rade sa Vurdeljom lično.
U toku trajanja škole, koja se nalazi na novoj adresi Svetozara Markovića 19, Dragan i njegov tim će svoje znanje i iskustvo iz dugogodišnje karijere prepoznate na domaćoj i internacionalnoj sceni, preneti svim polaznicima, koji žele da steknu zvanje profesionalnog make up artista.
„Edukacija make up talenata ostaje i dalje jedna od mojih najvećih misija. Proteklih 10 godina rada škole pokazali su da smo talentovana nacija kada je profesionalna šminka u pitanju. Želja mi je da moji učenici nastave mojim stopama i ostvare blistave internacionalne karijere. Svoje višegodišnje bogato iskustvo želim da prenesem na njih kroz svoju školu i omogućim im da se razvijaju ne samo na profesionalnom, već i na ličnom planu“ izjavio je ovim povodom Dragan Vurdelja.
Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Udruženja kozmetičara Srbije 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku, kao što su Estée Lauder, Inglot, Charlotte Tilbury, Zelens, Goldwell, Vidal Sassoon i sarađivao sa nekim od najvećih modnih dizajnera današnjice među kojima su Tom Ford i Stella McCartney, kao i modna kuća Burberry. Njegovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas, čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.
Više informacija na:

www.draganvurdelja.com www.instagram.com/drvurdelja www.facebook.com/VurdeljaMakeUp

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Događaj u prestonici o kom se priča

POZNATE DAME OTKRILE SU TAJNE SVOG DOBROG IZGLEDA: REČ JE O JEDNOM BRENDU! Masaža ruku, prikaz masaže lica, povezanost sa prirodom, odlična muzika – ovako

Ovacije na Perwoll Fashion Week-u

Na 54. Perwoll Fashion Week-u, u punom Hangaru, šestoro finalista je u trci za prestižnu nagradu Boris Nikolić za savremeni modni izraz predstavilo svoje capsule