Search
Close this search box.

Kupaći & leto sa Liscom

Lisca i ove godine oduševljava različitim modelima kupaćih kostima i dodataka u kojima će žene biti kraljice na plažama i bazenima. Od elegantnih modela, ženstvenih krojeva do razigranih i onih u kojima će zračiti neobuzdanom energijom.
Poglede će privlačiti u smelo izrezanim krojevima sa malo blago svetlucavog materijala. Zanimljivo preplitanje naramenica, dodataka, nabora i moderni krojevi – sve to odiše elegancijom i prefinjenošću.
Ne ide ni bez cvetnih motiva koji u digitalno preoblikovanom uzorku donose živahan i romantičan izgled, dok volančići dodaju šarm. Tu je i igra pruga i kolorističkih kontrasta. A poklonice jednobojnih modela razveseliće šarolika paleta boja i krojeva koji omogućavaju i odlično kombinovanje i stvaranje novih izvedenica letnjeg stila.
Kolekciju dopunjuju dodaci uz pomoć kojih se izgled za plažu vrlo brzo preobražava u izgled za šetnju ili grad. Sa nešto stilskih intervencija i u kombinaciji sa gornjom odećom može postati deo vašeg looka i za druge prilike, ne samo za plažu.
Liscina letnja moda donosi pravo osveženje bez obzira gde provodili letnje dane. A oduševljava i pristup proizvodnji materijala koji su prijateljski prema prirodi i predstavljaju značajan iskorak prema trajnosti i odgovornom delovanju.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Bea Doder

FM42: Bea šta te je inspirisalo da počneš da se baviš glumom? Umetničkoj porodici sam odrasla, muzika, ples, pozorište su bili ključni deo mog detinjstva.