Search
Close this search box.

24h u Milanu: Poznati influenseri posetili showroom italijanskog brenda Replay

Početkom maja Milano je bio domaćin ekskluzivnog Replay putovanja za dugogodišnje ljubitelje brenda, stiliste i influensere iz celog regiona.

Anastasija Grujić, Danilo Badnjar Choda, Ena Čubrilo (Ena Luna), Miloš Đokić, Matija Lazarević, Sandi Hadžić, Mirza Mustafagić, Emina Tsiligrkou, Filip Petrović, Jelena Đorđević, Marija Ilijev, Sarah Beriša i Drini Zeqo posetili su showroom poznatog italijanskog brenda, gde su imali priliku da razmene utiske sa globalnim kreativnim timom o kolekciji za proleće/leto 2024.

                                                                                                   Emina nosi Replay majicusuknju i torbicu Filip nosi Replay košuljubermudepatike i kačket

 

 

Putovanje je bilo prožeto kvalitetnim druženjem i upečatljivim modnim momentima, dok su influenseri prikazali svoje outfite ispred veličanstvenog Duomo di Milano.

Ena nosi Replay majicukošuljusuknju i torbu   Mirza nosi Replay majicufarmerke i patike

Italijanski modni brend Replay više od tri decenije diktira trendove u svetu denima. Filozofija brenda je zasnovana na inovativnom stilu, vrhunskom kvalitetu i karakterističnom italijanskom dizajnu. Kolekcija za proleće i leto 2024. nudi komade koji su večiti klasici, obogaćeni upečatljivim printovima i specifičnim krojevima koji su neizostavni element svokog outfita za topliji period.

                                                                                             Marija nosi Replay majicusuknju i torbu    Sandi nosi Replay majicufarmerke i patike

Replay asortiman možete da pronađete u svim Replay i Fashion&Friends prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts