Search
Close this search box.

Borba za dizajnera u serijalu ” takmičenje na planini” od 12 aprila na HGTV-u

Najnovija takmičarska serija na HGTV-u smeštena je na 4000m nadmorske visine i podiže uloge odmeravanja snaga u renoviranju domova na potpuno novi nivo. „Takmičenje na planini“ premijerno se emituje od 12. aprila u 22:00 časa.

Tokom šest epizoda serije, tri sposobna tima pod vođstvom stručnjaka za građevinarstvo Rika Leona („Riko priskače u pomoć“), Kim Majls („Zvezda dizajna: Sledeća generacija“) i Kim Volf („Zašto sam dođavola kupio ovu kuću?“)  nadmeću se u unapređenju kuća na padinama planine u Brekenridžu u Koloradu. Čitava plejada zvezda HGTV ocenjivaće nedeljne izazove. Timovi će raditi na renoviranju sa ciljem uvećanja vrednosti dodeljene imovine, a u nadi da će osvojiti pravo na hvalisanje i nagradu od 50.000 dolara u gotovini.

Premijerna epizoda u prvi plan ističe preuređenje kuhinje i trpezarije koje će postaviti standarde za preobražaj svake planinske nekretnine, a koju će ocenjivati popularni par za renoviranje kuća na HGTV-u, Čelsi i Kol DeBoer („Divni topli dom“). Pobednicima izazova će dodeliti novčanu nagradu od 3.000 dolara. Dok pretvaraju dnevne i spavaće sobe, kupatila i spoljne prostore iz zapuštenih u očaravajuće, treneri će voditi svoje timove, bračne parove Amber i Trej Maskijareli iz Belera u Ohaju, Dejvida i Stivena St. Rasela iz Dorčestera u Masačustesu i Lajmari i Tonija Navara iz Blumingtona u Indijani.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup