Search
Close this search box.

Naisa Art Fashion event 29. marta u Nišu

Udruženje modnih dizajnera organizuje drugi put za redom modnu manifestaciji pod nazivom “ NAISA ART FASHION II” , koja ima za cilj da promoviše modna dešavanja u gradu Nišu.

Dizajneri koji će predstaviti svoje kolekcije 29. marta u hali Čair su: Aleksandar Kostić, Fatih Osman iz Bugarske, Atelje Dragana Marković, Modna kuća Montobene, Brend Clothing or Nothing, Brend Mirjan Wolf i specijalni gost koji će prestaviti svoju novu kolekciju direktno sa Paris Fashion Week-a Boško Jakovljević.

Na dan revije biće održan i panel o modi na kome će govornici biti Snežana Dakić ( voditelj kultne emisije Život u trendu) i Lazar Ilić (poznati stilista koji je jako prisutan na modnoj i muzičkoj sceni).

Karte su u prodaji na www.tickets.rs broj mesta je ograničen. Kupovinom karata ,odredjeni procenat ide u humanitarne svrhe za Kliniku ginekologija i akušerstvo Niš.

Pozivamo vas da kupovinom karata i prisustvom podržite dogadjaj koji promoviše humanost i modu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup