Search
Close this search box.

Vreme je za šljokice, autentičnost i zabavu

Stigla je nova Kiko Milano Holiday Première kolekcija

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, Kiko Milano je stekao planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnom spektru nijansi, tonova i tekstura koje ispunjavaju sve profesionalne i lične potrebe.

Spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici, Kiko Milano tim, iz sezone u sezonu, predstavlja proizvode čija pakovanja ostavljaju bez daha, jednako kao i tekstura i dugotrajnost formulacije.

Bogato crvena, elegantno zlatna i upečatljivo crna sinonim su za praznični period i kroz novu Kiko Milano Holiday Première kolekciju vas pozivaju na uživanje u šljokicama, autentičnosti i zabavi.

Limitirana praznična kolekcija kombinuje jarke boje, senzualne teksture i dugotrajne formulacije uz koje ćete sigurno zasijati u toku najluđe noći i svih ostalih novogodišnjih dešavanja.

Kiko Milano Holiday Première kolekcija donosi globalne bestselere i proizvode koji su idealan praznični poklon za drage osobe, kao i već kreirane poklon setove luksuznog dizajna.

U Srbiji, brend možete pronaći u prodavnicama KIKO MILANO u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu i u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu. Kompletan asortiman je dostupan i u Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga