Search
Close this search box.

Magija Dream to shine limitirane kolekcije kuće Avon

Kako se bliži kraj godine i praznični dani, počinjemo da razmišljamo o godini koja prolazi i uzbuđeno maštamo o svemu što bismo mogli da postignemo u onoj koja dolazi. Pred nama je vreme za ispisivanje novogodišnjih želja i otvaranje naših srca za nove prilike. A kako je najbolje dočekati nove prilike nego blistavo!

Bez obzira da li je tvoj izgled iz snova odvažni ponoćni glam ili sanjivo i svetlucavo zlato, tu su za tebe blistavi tonovi iz najnovije palete beauty kuće Avon – Dream to Shine. Možeš biti sigurna da ćeš zahvljujući njoj baš ti biti u centru pažnje gde god da pođeš.


Dok prelaziš nekom od 12 mat ili svetlucavih senki iz najnovije palete kolekcije Dream to shine preko kapaka, u kombinaciji sa magijom koju stvara Delightful False Lash maskara, tvoje oči zablistaće i oživeti. U okviru ove specijalne Dream to shine kolekcije nalazi se i Glimmerstick u najnovijim sjajnim tonovima, Hajlajter i Sheimmer ruž u specijalnim svetlucavim nijansama kao i ultranove nijanse laka za nokte sa 3D efektom.


Ova efektna limitirana kolekcija kuće Avon učiniće da blistaš gde god se pojaviš. Ona je dizajnirana da naglasi tvoju lepotu i skrene pažnju na tebe, stvarajući nezaboravan utisak. Nećeš pogrešiti ako se odlučiš da je iskoristiš u novogodišnjoj noći jer sa njom si sigurna da ulaziš u Novu godinu sa šminkom koja odražava sjaj tvojih snova.


Pored toga Avon je pripremio idealne novogodišnje poklone za tvoje najbliže koje jedva čekaš da obraduješ za predstojeće praznike. Poklon setovi u pažljivo dizajniranim prazničnim kutijama kriju različite zanimljive kombinacije za sve članove porodice!
Potraži Dream to shine kolekciju i poklon setove u Avon brošuri od 1. decembra, kao i na sajtu.  Možeš ih poručiti onlajn, a stižu direktno na tvoju adresu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup