Search
Close this search box.

Modna revija PIERRE CARDIN powered by REANULT

Sinoć je u prepunom i prelepom zdanju Ambasade Republike Francuske održana spektakularna modna revija PIERRE CARDIN powered by RENAULT, u organizaciji agencije Fabrike i Ambasade Francuske.
Beograd je imao čast, da bude jedna od destinacija u okviru „PIERRE CARDIN World tour“, zbog čega je kako je Vesna Mandić direktorka Fabrike istakla, sinoć bio centar svetske mode. Na reviji je prikazano 77 modela iz poslenje kolekcije MARS i desetak modela koji su bili premijerno prikazani, kao deo kolekcije koja će biti na modnoj reviji 25.Septembra, kao završnica Pariskog Fashion week-a.

Ambasador Francuske Pjer Košar

 

Na početku programa, prisutnima su se obratili Ambasador Francuske, HE Gdin Pjer Košar i direktorka Fabrike, Vesna Mandić. Publika je uživala i gromoglasnim aplauzom ispratila svaki model, a na kraju su sa manekenima izašli dobili ogroman aplauz i kreativni direktor i naslednik Pierre Cardina, Rodrigo Basilicati Cardin i kreator Gian Paolo Giannotti.

Program ove večeri je bio izuzeno bogat i u znaku Franciske, pa su u okviru ove večeri održane i
• Promocija magazima MARIE KLAIRE, za koji je nedavno za Srpsko tržište dobila licencu Color media Commnunication
• U bašti Ambasade je bila postavljena predivna izložba rukom rađenih tašni „ARTE&BELLEZZA, kreatorke Dragane Mirčetić koja je privukla izuzetnu pažnju ne samo ženskog dela publike
• Promocija najnovijeg hibridnog automobila marke RENAULT,“ RENAULT AUSTRAL“
• Promocija najčuvenijeg Francuskog kozmetičkog brenda „Biologique recherche“. Salon lepote Jasna kao njihov zastupnik je ovom prilkom obeležio i 40 godina svog rada i jubilej, 50 godina najpoznatijeg losiona Biologique recherce, losiona P50.
• Promocija luksuznog hotela Prezident Palace Belgrade
Pažnju prisutnih je privuklo i izuzetno kreativno rešenje svih segmenata prezentacije koje je uradila marketinška agencija „Havas Adriatic“.

Ovo glamurozno veče je obeležio i veiki broj uglednih i poznatih zvanica koje su pred početak defilovale na impozantnom „crvenom tepihu“, među kojima su bili: prva dama Srbije, Gđa Tamara Vučić, dirigent, Bojan Suđić, pozorišni reditelj Nebojša Bradić, kreatori, Verica Rakočević, Igor Todorović, Dragana Ognjenović i Tamara Jarić, glumice Vesna Čipčić i Milica Zarić, kompozitor, Aleksandra Simoč, ProfNeda Todorović, brojni Ambasadori i mnogi drugi, ali i 70 tak novinara, blogera i influensera. Događaj je po broju kamera i fotoreportera podsećao na Nedelje mode u Milanu, Parizu…

Vesna Mandić u modelu Pierre Cardin
Konstrakta, Aleksandra Kosanović Strižak, Rodrigo Basilicati i Ana Stanić
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

Jedan od najupečatljivijih momenata večeri je bio kada su u Renaut automobilu, direktno na „crveni tepih“ stigle zvezde ove večeri: muzičarke Konstrakta i Ana Stanić i direktorka marketinga i komunikacija Erste banke, Aleksandra Kosanović Strižak, u modelima visoke mode Pierre Cardin. Pierre Cradin tim je izabrao njih 3 da budu specijalne gošće kao ne samo poznate žene, već u svemu, izuzetne žene i da se kao što običaj nalaže na svetskim revijama, pojave u njihovim modelima.

Zajednički komentar oko 300 zvanica je bio: „Veče za pamćenje“

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga