Search
Close this search box.

Mistični mesec u kapi parfema

Šta sve može da se radi pod svetlošću mesečine?
Može se prvi put poljubiti. Šetati obalom reke. Ležati na travi i gledati u zvezde. Može se sanjariti. Može se planirati, odlučivati. Izjavljivati ljubav. Smejati se… Može još svašta jer, Mesec ima tu mističnu moć koja nas oduvek fascinira. Pomera mora i okeane ali, pomera i inspiriše nas na promene!

Mesec je bio srce ideje kada je Avon, kuća za negu lepote i snage žene, stvarao najnoviji parfem za svoju bogatu ponudu. Far Away Beyond the Moon savršena je mešavina floralnih i orijentalnih nota u kojima dominira Belle de nuit, noćni mistični cvet koji svoje latice otvara tek okupan mesečinom. Pored ovog malog a moćnog cveta, u Far Away Beyond the Moon parfemu savršeno su se spojili i slatka i sveža divlja trešnja, kao i egzotična sandalovina.

Ovaj luksuzni koncentrovani parfem pružiće vam intenzivno, dugotrajno i hipnotišuće mirisno iskustvo uz koje ćete blistati satima, baš poput mesečine! A sve zahvaljujući većoj koncentraciji mirisnog ulja.


Far Away  je dostupan od 1. septembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 2099 dinara. Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu! Pored toga, uz naručeni parfem, po povlašćenoj ceni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nežnog i istovremeno intezivnog losiona za telo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za tašnicu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup