Search
Close this search box.

LOV|U na LOVE FEST-u

Da li ste spremni za sve avanture koje nam leto donosi? Proverite da li je sve na svom mestu – osmeh, bosa stopala i ritam muzike u njima, sjaj u očima i naravno leptirići u stomaku. Ukoliko ste ponosni vlasnik svega odabranog, kompanija Avon je pripremila veliko iznenađenje za vas, jer će ove godine po prvi put učestvovati na LOVE FEST-u i tom prilikom predstaviće publici svoj najnoviji parfem LOV|U!


Tokom dnevnih žurki na H20 stage-u, koje se održavaju na gradskom bazenu u Vrnjačkoj Banji od 03. do 05. avgusta svi posetioci će imati priliku da testiraju novi LOV|U parfem, ali i da se upoznaju i sa drugim Avon proizvodima, da se fotografišu sa zanimljivim rekvizitima koji pozivaju na letnje avanture i osvoje na poklon upravo ovaj raskošni parfem!


LOV | U iz najnovije Avon ponude, parfem je namenjen svim zaljubljenicima u leto, đuskanje do zore, svitanje uz reku ili na plaži, kao i svima onima koji se raduju poljupcima pod zvezdanim svodom. Jer, Avon je uspeo da kreira miris koji asocira na slobodu, letnje avanture i ljubav uz pomoć slatke maline, klasične ruže, kao i note egzotičnog kašmira koji mami na duge zagrljaje.

Posetite naš pult tokom Love Festa da zajedno đuskamo, kreiramo nezaboravne uspomene i mirišemo na leto i ljubav!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga