Search
Close this search box.

Uz najnoviju Extravert maskaru iz kozmetičke kuće Avon trepavice dobijaju najekstemniji volumen

Oči koje radoznalo i otvoreno posmatraju svet, jedine će imati petlju da taj isti svet i osvoje! Zato je važno da svojim očima pružite priliku da govore i pogledom prenesu svaku emociju. Usudite se da nosite najekstremniji izgled trepavica ikada, dajući svojim očima oštar i siguran pogled.


Kozmetička kuća Avon oduvek brine o lepim i snažnim ženama i trudi se da svoju bogatu kolekciju konstantno dopunjuje novim proizvodima koji su plod udruženih snaga tehnologije i nauke o lepoti.
Najnovije dostignuće ponelo je ime Extravert i u pitanju je maskara koja će ohrabriti svaku damu da pronađe svoju unutrašnju snagu i svetu pokaže svoje pravo lice. A ono je lice jedne samouverene, lepe i negovane dame, kojoj je dovoljan samo jedan pogled da pokaže šta misli.


Extravert je maskara čija ekstremna formula oblaže trepavice intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili za volumen koji se udvostručava svakim nanošenjem. I to bez brige o gromuljicama jer Extravert četkica rešava taj problem. Naime, ova ekstremna četkica u potpunosti će napuniti trepavice i pružiti svlenkast i pun volumen i to u tri nijanse: najcrnja crna – Blackest Black, smeđe crna – Brown Black i teget – Navy, a vi odaberite onu koja najviše odgovara vašem pogledu na svet.


Extravert maskara dostupna je od 1. avgusta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 1199 dinara. Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts