Search
Close this search box.

FashionMag42 intervju: Milica Bešlić & EMBESHA

FM42:Kada si shvatila da želiš da dizajniraš kupaće kostime?
Kao diplomirani modni dizajner, posvećeno sam istraživala tržište i shvatila sam da veliki broj žena nije zadovoljan celokupnim modelom. Stoga sam pokušala da stvorim spoj svega što bi jedan kupaći kostim trebalo da sadrži – kvalitet, udobnost, pravi izbor materijala, dizajn modela i cenu. Modeli koji su deo prve kolekcije su prilagođeni svim tipovima građe kako bi se svaka žena osećala lepo i prijatno, kako u svom telu – tako i u svom kupaćem kostimu. Samim tim što imate mogućnost da kombinujete gornji i donji deo različitih modela, dozvoljava vam da istaknete i sakrijete baš ono što želite.

Model: Jovana Butorović

Pored kostima, u ponudi su i haljine koje tonovima prate kupaće kostime. Kao neizostavni deo garderobera svake dame, haljine su prilagođene uživanju na plaži ali i udobosti doma, kao kućne haljine. Iako već elegantne, obogaćene su detaljima ali, kao što sam već rekla, pre svega su udobne i praktične.

Dizajnerka Milica Bešlić

FM42: U čemu pronalaziš inspiraciju i, kada se radi o materijala, koje najviše voliš da koristiš?
Glavna inspiracija mi je, naravno, ono što je i prva asocijacija na kupaće kostime – leto, plaža, pesak, plavo nebo. Ovim dizajnom sam pokušala da doživimo daleke egzotične destinacije i osetimo čari njihove flore i faune. Zlatna boja je u ovom slučaju sinonim za neizostavno sunce, dok lanci predstavljaju snagu žene i njenu neraskidivnu vezu sa gorepomenutom prirodom.

Ceo doživljaj upotpunjuje materijal likra čije se sitne šljokice presijavaju na suncu i ne dozvoljavaju da EMBESHA kupaći modeli, kao i njihove vlasnice, prođu nezapaženo. Ovaj put je baš likra bila moj izbor jer je to materijal koji je kvalitetan, ne zadržava vodu i vlagu, veoma brzo se suši i prijatan je za kožu na koju jako lepo prijanja.

FM42:Kome je namenjena EMBESHA?
EMBESHA brend je namenjen svim jakim ali senzualnim damama koje se ne libe da iskažu svoju hrabrost i da izlaze iz okvira identičnih. Dizajn ovih kupaćih kostima vam neće dozvoliti da ostanete neprimećene pa morate biti spremne na konstante poglede uprte u vas. Takođe, dizajn je namenjen svim ženama koje su jednostavno slobodne i cene spoj udobnosti i kvaliteta sa modernim dizajnom.

FM42:Gde možemo da saznamo više o brendu?
Za sada je to moguće na zvaničnom Instagram nalogu brenda EMBESHA. Na profilu je istaknuta celokupna ponuda, informacije o načinu na koji možete posedovati svoj jedinstveni model, kao i svi detalji o poručivanju i preuzimanju modela.

U toku je izrada veb sajta koji će omogućiti lakše informisanje, poručivanje i bržu komunikaciju. Ono što će svim potencijalnim kupcima olakšati izbor kupaćeg kostima jeste mogućnost virtuelnog kombinovanja modela i dezena. Na taj način će svaka dama imati jasnu predstavu o tome kako bi izgledao njen jedinstveni kupaći kostim.

FM42:Kakvi su ti dalji planovi?
Kada je reč o daljim planovima, već sada mogu da najavim izlazak nove kolekcije koju ću sa zadovoljstvom predstaviti u oktobru. Asortiman će biti proširen i obogaćen, ali za sada ne bih otkrivala o čemu je tačno reč. Držaću vas u neizvesnosti. Svakako pratite naše objave na društvenim mrežama kako biste bili blagovremeno obavešteni. Do tada su u ponudi modeli iz prve kolekcije, od kojih neki mogu biti baš vaši.

Pozdrav Milica Bešlić – EMBESHA

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga