Search
Close this search box.

PATRIZIA PEPE u Rezidenciji Italijanskog Ambasadora

Modna revija PATRIZIA PEPE u Rezidenciji Italijanskog Ambasadora

Ni veliko nevreme, ni blokiran Beograd, nisu sprećili veliki broj izuzetnih gostiju da prisustvuju pravom modnom spektaklu, ali i drštvenom događaju, modnoj reviji PATRIZA PEPE, u orgnaizaciji “Fashion company”, agencije “Fabrika” i Italijanske Ambasade, koja je održana u Rezidenciji Italijanskog Ambasadora.


Gostima, među kojima su bili brojni Ambasadori i ugledne zvanice poslovnog i javnog života, pred početak
programa su se obratili Vesna Mandić, vlasnica Fabrike, Italijanski Ambasador, NJE Gdin Luca Gori i Manja Babović, direktorka marketinga “Fashion company” koja je svojom lepotom i harizmom, ali i uspešnim poslovanjem, oduševila sve prisutne.


Svi modeli u toku revije su bili ispraćeni aplauzom, jer je kolekcija PATRIZIA PEPE bila u pravom smislu reči, modna poslastica..
Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, brend PATRIZIA PEPE je zasluženo stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm.
Kreativni tim brenda je minimalističku estetiku i svedenu formu udružio sa gotovo alhemijskom mešavinom zavodljivosti, ali i određene doze buntovništva.
Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete.

Boško Jakovljević
Tamara Paunović
Sandra Ćoban i Italijanski Ambasador Luca Gori
Ašok Murti i Nina Reljić

Sponzori modne revije: LUŠTICA BAY, GORDA, hotel REGENT PORTO MONTENEGRO
Koktel: vino vinarije “100 žena” i “Gorda”
Za besprekoran izgled manekena su se pobrinuli: “Golden Rose”, studio lepote “Jasna” I frizer Bojan Nastasić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga