ЧARNA oduševila “Žene od uticaja”

Na prestižnom događaju “Žene od uticaja” koji je i ove godine održan u Lazure hotelu u Herceg Novom, predstavljen je srpski brend potpuno prirodne kozmetike Чarna.
Mnogobrojne dame iz privatnog i javnog sektora, kao i ugledne žene iz oblasti kulture, umetnosti i diplomatije, poznate po svojim profesionalnim uspesima ali i sofisticiranom ukusu, imale su priliku da se upoznaju sa ЧARNA kozmetikom i odmah isprobaju kreme i serum, ne krijući zadovoljstvo zbog trenutnog osećaja blistavosti već nakon prvog nanošenja.
Nežne teksture izrađene od dragocenih sastojaka matičnjaka i lekovitog bilja, iz nedara netaknute prirode Radan planine, laganih mirisnih nota, upakovane u ekskluzivnu staklenu ambalažu, mamile su pažnju dama koje su birale kreme kako za sebe, tako i za svoje muškarce, jer se u ponudi ЧARNA brenda od skoro nalazi i višenamenska krema za jači pol. Priroda pretočena u bočicu ЧARNA kozmetike, definitivno je osvojila srca svih prisutnih učesnika.
Konferenciju su u panel diskusiji, među glavnim govornicima, otvorile i direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić i predsednica Privredne komore Crne Gore Nina Drakić, koje su nakon svog obraćanja posetile izložbeni prostor brenda ЧARNA i iskazale veliko oduševljenje isprobavajući ЧARNA kreme. Direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić je punog srca pružila podršku prezentaciji kozmetike ЧARNA, posebno zbog toga što iza brenda stoji priča o ženskom preduzetništvu, koju gospođa Branislava i sama promoviše kroz aktivnosti PKS. Naime, idejni tvorac linije kozmetičkih proizvoda ЧARNA je mlada preduzetnica, Nevena Matijašević, koje je pokrenula biznis na porodičnom imanju u Srbiji i svojim brendom potvrdila da se uz dobru ideju, inovativan pristup, izvesna ulaganja i upornost, može napraviti srpski brend dostojan kako domaćeg, tako i inostranog tržišta.
Martina Vrbos
Ovaj koncept potpuno prirodne kozmetike brenda ЧARNA, svesrdno su podržale i ostale govornice događaja “Žene od uticaja”, među kojima su bile predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović, ambasadorka Velike Britanije Nj.E. Karen Maddocks, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurovic, izvršna direktorka Philip Morris Montenegro Svetlana Vuksanović, članica Upravnog odbora Hipotekarne banke u Podgorici  Jelena Vuletić, preduzetnica i izvršna direktorka “Grupacija 65” Jelena Šćepanović, pevačica Martina Vrbos, ispred Ministarstva finansija, Kana Tomašević koja je takođe i modna blogerka, kao i mnogobrojne druge žene od uticaja.
Branislava Simanić, dr Nina Drakić i Nevena Matijašević
Danijela Đurović i Nevena Matijašević
Fotografije: Lična arhiva

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts