ЧARNA oduševila “Žene od uticaja”

Na prestižnom događaju “Žene od uticaja” koji je i ove godine održan u Lazure hotelu u Herceg Novom, predstavljen je srpski brend potpuno prirodne kozmetike Чarna.
Mnogobrojne dame iz privatnog i javnog sektora, kao i ugledne žene iz oblasti kulture, umetnosti i diplomatije, poznate po svojim profesionalnim uspesima ali i sofisticiranom ukusu, imale su priliku da se upoznaju sa ЧARNA kozmetikom i odmah isprobaju kreme i serum, ne krijući zadovoljstvo zbog trenutnog osećaja blistavosti već nakon prvog nanošenja.
Nežne teksture izrađene od dragocenih sastojaka matičnjaka i lekovitog bilja, iz nedara netaknute prirode Radan planine, laganih mirisnih nota, upakovane u ekskluzivnu staklenu ambalažu, mamile su pažnju dama koje su birale kreme kako za sebe, tako i za svoje muškarce, jer se u ponudi ЧARNA brenda od skoro nalazi i višenamenska krema za jači pol. Priroda pretočena u bočicu ЧARNA kozmetike, definitivno je osvojila srca svih prisutnih učesnika.
Konferenciju su u panel diskusiji, među glavnim govornicima, otvorile i direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić i predsednica Privredne komore Crne Gore Nina Drakić, koje su nakon svog obraćanja posetile izložbeni prostor brenda ЧARNA i iskazale veliko oduševljenje isprobavajući ЧARNA kreme. Direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić je punog srca pružila podršku prezentaciji kozmetike ЧARNA, posebno zbog toga što iza brenda stoji priča o ženskom preduzetništvu, koju gospođa Branislava i sama promoviše kroz aktivnosti PKS. Naime, idejni tvorac linije kozmetičkih proizvoda ЧARNA je mlada preduzetnica, Nevena Matijašević, koje je pokrenula biznis na porodičnom imanju u Srbiji i svojim brendom potvrdila da se uz dobru ideju, inovativan pristup, izvesna ulaganja i upornost, može napraviti srpski brend dostojan kako domaćeg, tako i inostranog tržišta.
Martina Vrbos
Ovaj koncept potpuno prirodne kozmetike brenda ЧARNA, svesrdno su podržale i ostale govornice događaja “Žene od uticaja”, među kojima su bile predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović, ambasadorka Velike Britanije Nj.E. Karen Maddocks, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurovic, izvršna direktorka Philip Morris Montenegro Svetlana Vuksanović, članica Upravnog odbora Hipotekarne banke u Podgorici  Jelena Vuletić, preduzetnica i izvršna direktorka “Grupacija 65” Jelena Šćepanović, pevačica Martina Vrbos, ispred Ministarstva finansija, Kana Tomašević koja je takođe i modna blogerka, kao i mnogobrojne druge žene od uticaja.
Branislava Simanić, dr Nina Drakić i Nevena Matijašević
Danijela Đurović i Nevena Matijašević
Fotografije: Lična arhiva

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod