U porti dobropotočke crkve Svetog Uspenja Presvete Bogorodice u Krupnju pala je poslednja klapa igranog filma U porti dobropotočke crkve Svetog Uspenja Presvete Bogorodice u Krupnju pala je poslednja klapa igranog filma “MILOJEV DAR “ inspirisanog podvigom junaka Miloja Nikolića.

Novo ostvarenje od rediteljke filma Lauš i Dom anđela, Branke Bešević Gajić. U Krupnju snimljena je poslednja klapa filma “Milojev dar”. Počev od novembra 2018. godine filmska ekipa snimala je na lokacijama Donje Orovice, Ljubovije, Vrh polja, igrani film “Milojev dar” koji je zasnovan po istinitim činjenicama, po scenariju Vladimira Đorđevića i u režiji Branke Bešević Gajić. Milojev Dar je dugometražni igrani film, koji je nastao po istinitom događaju, ovo je istinita priča o podvižniku i junaku Miloju Nikoliću. Radnja je smeštena u 1913. godinu. Nakon ranjavanja kapetana Radivoja Radosavljevića u Drugom balkanskom ratu, jedini način da kapetan preživi bio je da se presadi parče tuđe sveže kože. Miloje iako je ležao u bolnici i sam ranjen, setivši se značaja i uloge svojih vojnih starešina u teškim ratnim trenucima, kada su nada i oči potčinjenih bile upravljene na njih odlučio je da počini još veće junaštvo.

Film je nastao u produkciji MS-Film Production. Producenti: Zarija Zlaja, Vasić i Miodrag Stančić, Reditelj: Branka Bešević Gajić, Direktor fotografije: Miodrag Mile Stančić, Pisac i scenarista: Vladimir Đorđević. Uloge: Vladimir Jocović, Ivan Vučković, Jelena Vukićević, Nikola Knežević, Dragoslav Ilić Ilke, Zarija Vasić, Dejan Tončić, Vladimir Đorđević, Bora Nenić, Todor Trifunović, Stojan Gajić, Baćko Bukumirović, Ivan Ćirić, Aleksandar Đurđev, Nenad Tešmanović, Aleksandra Ilić, Milica Savić, Bora Nenić, Jana Vasić, Jovan Vasić, Stevan Veličkovic i drugi. Maska: Jelena Milić.

U toku su pregovori sa producentskim kućama iz regiona koje su pokazale veliki interes za postprodukciju ovog filma. Film se snimao na lokacijama Srbije i Bosne. Datum premijere će biti naknadno saopšten.

Rediteljka Branka Bešević – Gajić i glumac Ivan Vučković