Connect
To Top

Whisper of Nature nakit za sve trenutke dugog, toplog ljeta

Sunce na obrazima, pijesak pod prstima, more na dlanu – sve odiše bezbrižnošću i mirisom ljeta koje je na samom vrhuncu.

Visoke temperature pozivaju nas na biranje lepršavih odjevnih predmeta koji otkrivaju kožu i izlažu nas pogledima. Obožavamo istaknuti brončani sjaj, a postoji li ljepši dodatak preplanuloj puti od nakita s kristalima koji se dodatno presijavaju pod zrakama sunca? Nova kolekcija brenda Whisper of Nature u prvi plan stavlja sofisticiranost i eleganciju koja će jednako dobro pristajati kako u dnevnim, tako i večernjim prigodama. Jednostavni, a efektni, ovi modeli nakita postat će savršen stilski začin svake žene koja traži kvalitetu, ljepotu i unikatnost domaćeg potpisa.

CRYSTAL DROP NAUŠNICE

Viseće elegantne naušnice minimalističkog dizajna. 925 srebrni lančić i velika ovalna perla kristala, ukras su koji će podići svaku odjevnu kombinaciju i donijeti pozitivnu vibraciju kristala.

CRYSTAL FAN NAUŠNICE

Viseće elegantne naušnice minimalističkog dizajna. Elegantan 925 srebrni lančić i velika perla od kristala u obliku lepeze ukras su koji će podići svaku odjevnu kombinaciju i donijeti pozitivnu vibraciju kristala.

PURPLE STAR OGRLICA

Ogrlica elegantnog i prozračnog dizajna od pozlaćenog lančića i facetiranih perli ametista duboke intenzivne boje te ukrašena zlatnom zvijezdom. Ovaj svjetlucavi privjesak podsjeća na zvjezdano ljetno nebo i na sjaj koji svatko od nas nosi u sebi, sjaj duše – unutarnje zvijezde… Ametist je simbol profinjenosti, ljepote i duhovnosti. Daje osjećaj smirenosti i zadovoljstva te smanjuje stres. Povećava mentalnu snagu i energiju.

BLUE FEMININE OGRLICA

Unikatna ogrlica minimalističkog asimetričnog dizajna. Nježno plavi amazonit i svjetlucavo srebro donose osjećaj svježine i elegancije. Amazonit je kamen samopouzdanja i osjećaja vrijednosti. Pomaže nam da otkrijemo unutarnju snagu i živimo svoju istinu, da budemo iskreni i svoji. Trokut usmjeren prema dolje je simbol ženske energije, izvor moći svake žene.

GOLDEN TREE OGRLICA

Očaravajuća kombinacija zlatne boje i zeleno plavog kamena na ovoj ogrlici asociraju na ljeto. Krizopras je poznat kao kamen sreće, radosti i optimizma. U naš život privlači ljubav, obilje i prosperitet te daje pozitivan pogled na život. Privjesak drvo života simbolizira rast, obilje i nove početke.

PINK MOONLIGHT OGRLICA

Dugačka i elegantna ogrlica na srebrnom lančiću s malim perlama mjesečevog kamena i velikom suzom rozenkvarca. Lijepo pada, nježnog je, ženstvenog i prozračnog dizajna. Ova ogrlica povećava žensku energiju, potiče i budi žensku snagu i nježnost. Umiruje emocije i nemirno srce. Donosi razumijevanje, mir i sklad, nadahnuće i maštu. Povećava ljubav prema sebi, samopouzdanje i zadovoljstvo.

INFINITE BLUE NANOGNICA

Ženstvena nanognica s akvamarinom i simbolom beskonačnosti predstavlja beskonačno plavetnilo mora, mir i slobodu koje osjećamo kad ga gledamo ili se prisjećamo tog veličanstvenog prizora… Akvamarin bojom podsjeća na morsko prostranstvo pa se za njega govorilo da je u sebi zarobio ljepotu mora. Povećava samopoštovanje, intuiciju i unutarnji mir. Podsjeća nas da zastanemo i uživamo u trenutku… Noseći ovu nanognicu kao da nosite energiju mora sa sobom…

ŠKOLJKA NANOGNICA

Ljetna nanognica sa školjkom idealna za svaki trenutak i opuštene ljetne dane. Dostupna u crnoj i bijeloj varijanti. Samopodesiva je – veličina se regulira šambala čvorom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fashion42

more posts