VI Humanitarna modna revija by Rotarakt

Šesta po redu Humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd-Singidunum i Beograd- Čukarica biće održana 29. marta sa početkom u 20:00 u Promenadi, u Beton hali uz podršku domaćih modnih dizajnera. Reviju će otvoriti naša proslavljena tekvondistkinja Milica Mandić.

Na reviji će svoje kreacije prikazati jedanaest dizajnera: MATES, AKT, Tijana Žunić, Modni studio Kjara, Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković, Kristina Mijačević, Lepa Danojević, Igor Jagić, INES-Atelier, Linea Letizia, Zistakis Atelier, J&M Unique Studio Design.

Posetioci revije će imati priliku da uživaju u plesnom nastupu poznatog baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapezu Tanje Milanović, a samu reviju će otvoriti naša poznata džez pevačica Lena Kovačević.

Rotarakt klubovi Beograd-Singidunum i Beograd Čukarica pozivaju sve zainteresovane da u što većem broju dođu I podrže ovaj događaj.

Ulaz je 400 dinara, a haljine će se prodavati po promotivnoj ceni od 100€. Sav prihod će biti doniran Kliničko bolničkom centru “Zemun” – bolnici za pedijatriju.

Nakon revije, za dobru atmosferu biće zadužen poznati beogradski bend: 6. Čulo.

Vidimo se!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.