Venčanje Sisters Code devojke i rok zvezde

Modna dizajnerka, Vladana Veljkovć, venčala se za partnera, rok zvezdu frontmena benda KRISTALI – Dejana Gvozdena prošlog četvrtka u Beogradu. Iako su isticali da njima papir nista ne znači, već ljubav i razumevanje koje dele. Par je napravio proslavu venčanja nešto ranije 22. septembra prvog dana jeseni zbog familije i gostiju iz inostranstva. Za mesto proslave izabrali su Oxygen Event Club koji se nalazi u srcu Košutnjaka. Vladana je nosila venčanicu sa potpisom modne kuće Sisters Code Atelier koju je dizajnirala, mladina sestra Bojana iz Ciriha. Ceo look je upotpunjen svetlucavim mindjušama brenda Bombay Birds, glitter cipelama Michael Michael Kors i bidermajerom koji je specijalno napravila Darija Bakiš Kasalica iz prestižne cvećare Art of Blossom. Poznato je  da je crveni karmin zaštitni znak dizajnerke, Make up artist Svetlana Sremčević kreirala je look koji je sve ostavio bez daha .Kako bi dijamantski prsten došao do izražaja, nail artist Katarina Palunčić Jovanović izabrala je nude nijansu koja je izgledala elegantno i glamurozno.

Na svadbi u luksuznom restoranu, okupili su se pored porodice i prijatelji iz sveta poznatih, među njima Goga Grubješić, Igor Brakus sa suprugom Katarinom,top model Marina Djordjević, Dragana Ferlinc, modeli i saradnici SC tima iz Zagreba Dominik Sporiš i Hrvoje Antolović koji su bili i kumovi rok zvezde, kao i Iris Vuković koja je bila kuma dizajnerki, voditeljski par – Zorana Pavić i Nenad Škundrić, Iva Radi Kostić iz Etno mreže, dizajner Igor Jagić, life coach – Saša Nikolić, dizajnerka Milica Ivanković, model Vladan Mirčevski, dizajnerka Bombay Birds – Lipika Bajaj Kruger sa suprugom,  modni stilista iz Arizone Victor Navarro …

Nasmejane zvanice, romantična atmosfera, divne odevne kombinacije gostiju jedni su od pokazatelja da će ovo venčanje svima ostati u sećanju. Za tortu je bila zadužena cake artist Milena Perić & La Petite Souris Patisserie.

Odlučili smo da angažujemo talentovanog pop pevača Miloša Popovića,  jer smatramo da je vrlo važno dati šansu mladim i talentovanim  muzičarima. Po mladinoj želji  Zorana Pavić i mlada pevačka nada Anja Butrić otpevale su nekoliko pesama, kao i sam mladoženja i priredili gostima muzički užitak za pamćenje.

U galeriji pogledajte neke od fotografija sa bajkovitog venčanja.Foto: Jakov Simović

Sa sestrom Bojanom i njenim suprugom Drzenom Tomicem CEO Persapectives Software Solutions Zurich
Zorna Pavic i Nenad Skundric
Sa kumom Iris Vukovic i njenim suprugom Bracom

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.