Connect
To Top

Veče dizajna i arhitekture #GorenjeBCDA

U prostoru Jugoslovenske Kinoteke održana je druga po redu dodela nagrada Gorenje BravaCasa Design Awards u organizaciji magazina Brava Casa.
Nakon osnovog štampanog izdanja magazina, internet portala i specijalnih izdanja – Brava Casa od prošle godine u saradnji sa kompanijom GORENJE pokrenula je i Gorenje Brava Casa Design Awards – nagrade za dizajn enterijera.

Statua koju je dizajnirao naš mladi arhitekta Aleksandar Popović dodeljena je pobednicima za najbolje dizajnirani prostori u pet kategorija, a renomirani žiri su činili dr Nenad Šekularac, vandredni profesor na Departmanu za arhitektonske tehnologije, Aleksandar Šavikin, Studio Šavikin, Dragana Stevanović i Oliver Stanković, Studio S, Nevena Pivić, Tijana Vitomir, Vanja Otašević i Zorana Vasić, Studio Fluid, Aleksandar Osei-Lartey, Studio Synthesis Quatro, Andreja Buđevac, Arhitektura Buđevac, Aleksandar Popović, dizajner statue Bravacasa Design Awards i Goran Sorak ispred kompanije Gorenje, Beograd.
Prestižnu nagradu po kategorijama dobili su:
– Biljana Pujo, Studio Pujo, stan do 45 kvadratnih metara
– Špela Modic, Studio Prostorama, stan između 40 i 100 kvadratnih metara
– Marjetka Lužovec Hrvatin i Mateja Lužovec, studio Detajl in celota, stan preko 100 kvadratnih metara
– Studio BRIGADA, poslovni prostor
-Terminal gastro bar, autori enterijera: A4 Studio, HORECA enterijer, dakle enterijer ugostiteljskog objekta– hotela, restorana ili kafea

Nakon zvaničnog programa gosti iz celog regiona, poznate ličnosti, nominovani i dobitnici nagrada uživali su u koktelima G3 spiritsa, slatkišima Tintolino Family i slanim zalogajima iz Terminal gastro bara. Svako od nagrađenih i svi gosti na događaju dobili su prigodne poklone od kompanije Gorenje.

Okruženi ekspirijens zonom u sklopu koje su izlagale kompanije Gorenje, Adepto, Schneider electric, Coin Casa i Tehnomarket gosti su imali priliku da se upoznaju sa novom linijom Gorenje kuhinjskih aparata koji su prezentovani kroz perfomans pravljenja prirodnih, ceđenih sokova. Coin Casa se predstavila prazničnom kolekcijom dekora, a poznate ličnosti kao što su Suzana Mančić, Snežana Dakić, Duška Jovanić, Milica Milša, Žarko Jokanović, Natalija Dević, Maja Manojlović, Jasmina Senader, Sloba Stefanović, Suzana Perić, Marija Veljković, Ivana Đorđević i Tamara Grujić fotografisali su se na specijalno postavljenom setu Adepto nameštaja.

[Best_Wordpress_Gallery id=”31″ gal_title=”Brava Casa”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in News42

more posts