UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice kao poklon vas očekuje atraktivni neseser sa mini pakovanjima Eucerin® krema za dnevnu i noćnu antiage negu i ulja za tuširanje. Prednovogodišnji period uvek donosi uzbuđenje jer, kakve god da je izazove donela aktuelna godina, nadamo se da će nova biti bolja, lakša i lepša.


Pokloni koje u ovom periodu biramo za najbliže simbol su lepih želja koje imamo za njih. Zato se veoma često tiču lepote i nege.
Upravo u tom duhu Eucerin® vam tradicionalno omogućava da pokloni koje spremate svojim bližnjima ili sebi, budu bogatiji i uzbudljiviji. Zato vas i ove zime uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme u apotekama kao poklon očekuje kozmetički neseser sa porukom “Uz Eucerin® zima je sjajna“, koji sadrži preparate za antiage negu i higijenu tela.

U neseserima se nalaze mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler ili Eucerin® Hyaluron Filler+Elasticity linije, plus Eucerin®pH5 Ulje za tuširanje,takođe u pakovanju od 20ml.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.