Search
Close this search box.

Uspešno održan FM42 Forum NO2

Drugi po redu FM42 Forum održao se uspešno 17. februara u hotelu Zepter na Terazijama. Ovaj inspirativni dogadjaj bavi se temama koje su od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera.

I ovog puta na velikom značaju je bio deo sa  Duškom Jovanić, piscem i novinarkom u tandemu sa modnom novinarkom Jelenom Soldatović, koje su skrenule pažnju na bitnost i samu ulogu mode, načine za dolaženje do pravih informacija u moru dostupnog sadržaja kada je sve vezano prvashodno za estetiku vizuelnog sadržaja.
Duška Jovanić
Duška Jovanić, Aleksandra Apelić i Jelena Soldatović

 

Kao i o tome koji su trikovi za privlačenje prave, organske publike na Instagramu, najsuperijornijoj poslovnoj platformi današnjice.Pravo osveženje su bile uspešna PR menadzerka Saša Simović i Dr. Katarina Melzer – CEO Equliberty  koje su govorile  o motivaciji, izazovima, i kreiranju balansa koji je važan
u svim segmentima života.
Dr. Katarina Melzer CEO Equiliberty
Vladana Veljković i PR menadzerka – Saša Simović

CEO Perspectives Software Solutions kompanije Dražen Tomić, pokazao  nam je aktuelne primere podrške It-a, kako doći do pravih informacija  vezanih za izradu sajtova, onlineshopa, same modne vizuelne prezentacije, njihovim servisima Cardurl.com kao i 3dwiggle i koliko je zapravo povezan IT sa modnom industrijom kroz digitalni pristup.

Dražen Tomić CEO Perspectives Software Solutions GmbH Zurich

Neki od komentara učesnika panela bili su da je ovo zaista  bio “IT bez magle” .

Svoj put do uspeha ispričao nam je i Eyck Zimmer proslavljeni šef kuhinje, dobitnik prestižne Micheline zvezdice kao i mnogih svetskih priznanja, koji radi kao sef u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela Square Nine.Svoj put do uspeha ispričao nam je i Eyck Zimmer proslavljeni šef kuhinje, dobitnik prestižne Micheline zvezdice kao i mnogih svetskih priznanja, koji radi kao sef u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela Square Nine. Moderator na ovom panelu je bila modna novinarka Jelena Soldatović. Od poznatog šefa Eyck Zimmera saznali mnogo toga u vezi hrane, stila, načinu života, koji je uticao da napravi veliki uspeh.

Vladana i Eyck Zimmer šef  kuhinje u Square Nine hotelu

Čuli smo i razvojni put uspešne kreatorke parfema Ipseity Parfums, Dušanke Rodić.
Ipseity Perfumes je prvi srpski i regionalni brend, proizvođač ne-komercijalnih, tzv. niche parfema. U Ipseity Perfumes asortimanu su koncentrovane parfemske esencije vrhunskog kvaliteta, sa misijom : podizanje svesti o jedinstvenim talentima (ipseity-ima). Svako poseduje svoj Ipseity, a parfemi koji svojim kvalitetom, koncentracijom i dizajnom pomažu da mirisemo drugačije, podstiču nas da se zapitamo i setimo po čemu smo mi to zaista drugačiji i posebni.

Dušanka Rodić – CEO Ipseity Perfumes

Glumica Milica Milša podelila je svoje iskustvo sa učesnicima u vezi Ipseity Perumes i Sisters Code Atelier.
Učesnici panela imali su prilike da probaju Merz Spezial, maske za lice,Isla dražeje kao i mirisne note Ipseity parfumes.

Milica Milša i Dušanka Rodić

Veoma smo zahvalne prijateljima, saradnicima i porodici koji su nas podržali da realizujemo platformu koja dobija sve veći značaj u modnoj industriji. Radujemo se novom forumu koji najavljujemo za početak proleća, izjavile su organizatorke FM42 Foruma Bojana i Vladana Veljković.

Urednice FM42 Vladana i Bojana sa modnom novinarkom Jelenom Soldatović i novinarkom i piscem Duškom Jovanić

Prijatelji Foruma: Hotel Zepter, Perspectives Software Solutions, Merz Spezial, Ipeseity Parfumes, Equiliberty i Journey One Zurich.

FOTO: Lidija Antonović

Tehnička podrška: Saša Kvrgić

Duska Jovanić i Jelena Soldatović
Marija Lakić sa modnim dizajnerkama Marijom Čanji, Jovanom Branić i Jelenom Mrkaja
Bojana Veljković Tomič i Dražen Tomić
Dragana Ferlinc i Dejan Gvozden
Milica Milša sa Dušankom Rodić i Vladanom Veljković

Vladana Veljković sa Natalijom Simović i Bojanom Veljković

Vladana Veljković i Andrea Darabašić

 

Milica Milša

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts