Uskoro novo izdanje romana – “Čiji je grijeh” Maje Mej

Maja Mej rođena je u Bosanskoj Gradišci, zatim se preseljava u Rijeku sa ocem i živi sa njim i njegovom novoosnovanom porodicom deset godina. Veoma rano je uspostavila druženje sa knjigom koja joj je postala najbolji prijatelj.

Nakon teške traume koju je doživela u vrlo mladim godinama vraća se majci u Gradišku, pokušavajući sastaviti svoj život.

Počinje karijeru pevačice koja je trajala dvadesetak godina, dok sada rado zapeva u krugu prijatelja i najbližih.

U međuvremenu je upoznala supruga, udala se i dobili su dva sina. A nakon rata preselili su se u Australiju, gde i danas žive.

Pre tri godine počela je pisati poeziju, nakon gubitka majke. Izdala je prvu zbirku poezije “Život od snova”, 2015-e godine. Nakon toga je nastavila intenzivno da piše, a uskoro se očekuje i njeno novo izdanje, roman “Čiji je grijeh” koji je u njenim mislima začet davno dok je imala teška duševna previranja. Prihvatila je da napiše ovaj roman na “nagovor” prijatelja i da na taj način pošalje poruku svim devojkama i ženama da je moguće ostvariti svoj san, bez obzira na naš put, kao i na to da nije važno na koji način nas drugi ljudi karakterišu sve dok verujemo u sebe. Ono što je interesantno, nikada za svoje neuspehe i traume nije krivila druge već je to smatrala karmom, neiskustvom i da svaku grešku pripisuje isključivo sebi.

U nastavku teksta donosimo vam i sinopsis ovog romana kako bi vas još više zaintrigirali.

OČARAVAJUĆA I POTRESNA ISPOVEST KAFANSKE PEVAČICE

“U ranoj mladosti Maja Mej napušta toplinu majčinskog doma i seli se kod oca za čijom ljubavlju pati godinama. Radi gubitka novca za kartaškim stolom, otac je prodaje nepoznatom muškarcu. Iako maloletna, postaje zakonita žena vlastitom dželatu. Nakon višegodišnjeg zlostavljanja i teških duševnih patnji, smoći će snage za odlučujući korak – napustiti sve i otisnuti se u novi život. Postaje kafanska pevačica.Utapajući tugu u pesmi, ranjiva i usamljena,ubrzo postaje lak plen novog dželata. I ne sluteći šta joj donosi prva kafanska noć, jutro dočekuje sa teškom tajnom na srcu.. Slepo uverena da ispašta tuđe grehe, spremna je na borbu do smrti. Na rubu ambisa, Maja traži poslednje zrno spasa. Hoće li ga pronaći? Odgovore potražite u šokantoj ispovesti!

Istinita priča koja će vas ostaviti bez daha!”

“Zaspaću i moj um će izbrisati sve doživljeno. Probudiću se, uverena da sam dete koje majka miluje. Neću se više pitati „Čiji je greh“ kada ga ne mogu okajati ni posle toliko godina.

Maja Mej