UGG COLLECTIVE PREDSTAVLJA PROLEĆE/LETO 2018

Shiny Happy People u prvom planu

UGG COLLECTIVE PREDSTAVLJA PROLEĆE/LETO 2018

Brend otkriva novu kampanju sa osvežavajuće stvarnim likovima u glavnim ulogama

Treća po redu kampanja za UGG® Collective – proleće / leto 2018 u fokusu ima raznoliku grupu pojedinaca koji kreiraju svoj životni put, imaju dosta toga zanimljivog da poruče o životu u Kaliforniji i koje povezuju zajedničke vrednosti. Ove sezone, brend nastavlja svoju priču kroz najnoviju podelu članova UGG® Collective.

S18 -M-W-K-Palm Springs Group
S18-M-W-K-Beach Group Shot

The UGG® Collective

Cast se sastoji od stvarnih, svakodnevnih ljudi koji su provokativni, progresivni, slobodni, senzualni, optimisti i topli. Među njima je i ove sezone pank bend iz okruga Orange County, poznati muralista iz Los Anđelesa, studenti sa Univerziteta Santa Barbara, modni fotograf, priznati vloger i ikoničan multitalentovani stanovnici Kalifornije.

 • Frankie Horn završava studije filma i medija, a slobodno vreme troši na pisanje, čitanje moderne književnosti i kontemplaciju.

 • Gabrielle La Cascio je student i umetnik koji uživa u stvaranju umetnosti u mnogim medijima što je oblik iskrenog samoizražavanja.

 • Daniel Hivner je skejtborder, surfer i snouborder koji uživa u slobodi i uzbuđenjima koje život donosi.

 • Haden McKenna je skejtborder na čiji stil je uticao osnivač sporta i njegov legendarni Z-boy otac.

 • Valerie von Sobel je umetnik, glumica i filantrop koja je radila zajedno sa nekim od najlepših filmskih zvezda u Holivudu. Uz pomoć sopstvene humanitarne organizacije, Andre Sobel River of Life Foundation, Valerie teži da pomogne samohranim roditeljima dece koja su smrtno bolesna.

 • Cheyenne Keuben je student i putnik koji je inspirisan snagom prirode i strastven u borbi protiv globalnog zagrevanja.

 • Kent Twitchell je umetnik iz Los Anđelesa koji je poznat po svojim realnim muralnim portretima.

 • Zackery Michael je fotograf koji živi život ispunjen avanturama sa svojom devojkom Lolom. Često fotografiše svoj život i prijatelje dok putuje Kalifornijom.

 • Lola McDonnel je slobodan duh koga divlje srce vodi u mnoge suncem okupane avanture širom sveta. Njena toplina, energija i spontanost predstavljaju kaliforn ijski način života.

 • Fletcher Shears je bubnjar benda Orange County, „ The Garden“ i opisuje svoj stil performansa nalik noćnoj mori, ali ipak čudno atraktivan.

 • Wyatt Shears je bas i vokal benda „The Garden“ i poredi svoj performativan stil sa intenzivnim oblakom koji emituje eksplozivne filozofske munje.

 • Ari Fitz je modni bloger, kreativni direktor i priznati vloger, čija web serija inspiriše nekonvencionalnim pristupom prema modi i lepoti.

 • Ayden je vesela sedmogodišnjakinja koja voli da sluša R & B, igra video igre i provodi vreme sa svojom porodicom.

Ove sezone, kampanja je snimljena na tri različite lokacije u Kaliforniji – obroncima Walker kanjona, Torrey Pines i Lowe House u Palm Springsu. Gklavni junaci nose uzbuljive modele brenda UGG iz kolekcije proleće/leto 2018.

Odabrani modeli brenda UGG iz kolekcije proleće/leto 2018 dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.