Treća regionalna Blogomanija će se održati od 8. do 12. juna i baviće se aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrije.

Blogomanija Fashion & Beauty je događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život.

Kada kažemo Blogomanija, ne mislimo samo na blogove. Blog je samo jedan od načina komunikacije. Mislimo i na Instagram, Youtube, Vine, Snapchat kao i ostale društvene mreže koje omogućavaju milionske brojeve pregleda.

Oko 1000 posetilaca, aktivnih korisnika društvenih mreža, garantovaće da će ovu konferenciju pratiti ceo region.

Ako želite da budete deo ovog jedinstvenog događaja, ne zaboravite da se prijavite!

Kome je namenjena Blogomanija Fashion & Beauty?

Prvenstveno lepšem polu, ali i muškarcima koje zanimaju ove teme.

Digital, PR i marketing stručnjacima, novinarima, digitalnim i primenjenim umetnicima, studentima i svim samosvesnim i samostalnim ženama koje žele da ulažu u svoje znanje i da se posvete sebi – jer su to zaslužile!

Dobrodošli su i svi koji žele da se opuste u kozmetičkim i wellness tretmanima, kao i oni koji žele networking i provod, po čemu su naše konferencije poznate.

Program Blogomanija Fashion & Beauty je osmišljen tako da odgovori na sva pitanja onih koji žele da uspeju u ovim industrijama – putem panel rasprava, predavanja i radionica koje će voditi najuspešniji u svojim pozivima!

Očekujte preko 100 predavača koji će izlagati u ova četiri dana konferencije.

Očekujte stručnjake digitala, PR-a i marketinga koji će vam približiti mogućnosti online prisustva u odnosu na tradicionalne medije.

Print, magazini, televizije i portali su takođe deo priče. Govorićemo o tome koliko se ovi mediji prilagođavaju i menjaju u digitalnoj eri.

Šta osim fashion & beauty segmenta? Svakako fitness, zdrava ishrana, sport fashion, lifestyle, hedonizam i sve one usluge i proizvodi koji se plasiraju putem Interneta.

Pored brojnih predavanja moći ćete da prisustvujete interaktivnim showroomovima, photo radionicama, modnim revijama i organizovanim žurkama.

Ukoliko želite da prikažete svoj rad, održite praktičnu radionicu ili učestvujete u relevantnoj panel raspravi PRIJAVITE SE OVDE!