THIOMUCASE GEL -Hemofarm

Kompanija Hemofarm upriličila je događaj za novinare – „Thiomucase pole dance party“, 11. aprila u ambijentu Nacionalne fondacije za igru.

Kroz motiv plesa koji nosi poruku slobode, ženstvenosti i senzualnosti, predstavnici sedme sile podsetili su se na Thiomucase anticelulit gel koji je tu da damama bude podrška u težnji za boljim izgledom, većim samopuzdanjem i slobodi da uživaju u svojoj ženstvenosti.

Pole dance plesnu tačku izvele su dame iz “Kluba srećnih žena” na čelu sa Unom Senić koja je predstavila ovu plesnu disciplinu, a koja žene uči upravo prihvatanju svoje ženstvenosti. Zavoleti svoje telo jeste poruka koju ovaj ples nosi sa sobom, a koju deli i slogan Thiomucase brenda.

O samom Thiomucase anticelulit gelu govorila je Regionalna produkt menadžerka Hemofarma, Nevena Nikolić i istakla njegove prednosti, kao i razloge zbog kojih je upravo on pravi izbor efikasnog anticelulit proizvoda.

Klub srećnih žena

Thiomucase® gel je jedini medicinski anticelulit proizvod koji sadrži enzim mukopolisaharidazu, čije je delovanje kod problema celulita dokazano i u kliničkoj praksi.

Mukopolisaharidaza aktivira mukopolisaharide u masnim ćelijama i razmekšava kolagen vezivnog tkiva. Tako tkivo postaje propustljivije za tečnost, te se omogućava oticanje viška tečnosti, lakše razlaganje masnoća i eliminacija celulita.

Thimoucase® gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita i čini kožu zategnutom i čvršćom. Idealno se uklapa u svakodnevnu negu tela: jednostavno se koristi, brzo upija, prijatno miriše, neguje i održava vlažnost kože. Redovnom upotrebom Thiomucase® gela postiže se smanjenje obima tela, efikasno se prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita.

Regionalna produkt menadžerka Hemofarma, Nevena Nikolić