Tamo gde su ljubav, vino i Marfur nikada nije hladno

Iskoristite praznično sniženje od 50% u Internet prodavnici!

Jedni 14. februara obeležavaju Svetog Valentina, drugi Svetog Trifuna, dok treći ne odvajaju ljubav od vina. Nisu potrebni praznici da bismo pokazali ljubav i opustili se uz vino, ali kao da smo zbog izazovnih okolnosti koje nas okružuju više nego ikada željni poljubaca i zagrljaja, tople atmosfere, igre i pesme. Zato će ovaj praznik biti poseban. Našminkajte se, obucite odeću koja vam najbolje pristaje, ogrnite svoju novu Marfur eko bundu i nazdravite u ime ljubavi i atmosfere koju ćete pamtiti! Osećajte se lepše neko ikada!

Čuveni mađarski pisac Bela Hamvaš je rekao: „Mogu nas lišiti mnogih stvari, mogu nam oduzeti sve, ali nikako ne mogu sećanja na ono što smo videli, okusili, doživeli. Atmosferu, mirise, ukuse. Vino. Opet vam kažem: pijte vina! A onda ćete biti raspoloženi za ljubljenje, za branje cveća, za prijateljstva, za dobar dubok san, za smeh i ujutro ćete umesto novina čitati pesnike“.

Marfur, ekskluzivna kolekcija bundi, jakni i prsluka od najkvalitetnijeg francuskog i holandskog eko krzna, je tu da doprinese da izgledate i osećate se posebno. A kada se vi osećate posebno, oko sebe stvarate i posebnu, toplu, čarobnu atmosferu. Iako meteorolozi za praznike najavljuju temperature u minusu, tamo gde su ljubav, vino i Marfur nikada nije hladno!

Pronađite nas u Internet prodavnici i radnjama:

FAB Living by Una, Krunska 50, Beograd

П1 Concept Store, Kralja Petra 75, Beograd

Housewife Detox, Uzun Mirkova 5, Beograd

Online shop: marfurfauxfur.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts