Najveći modni događaj My Global Fashion Awards ponovo donosi dašak glamura u Split, a održat će se 05. lipnja u bajkovitom dvoru splitskog Perivoja.
U predivnoj bijeloj haljini boja koja će uz crnu biti tema ovogodišnjih nagrada zasjala je manekenka Paula Buljan.Unatoč tomu što joj je tek 19 godina niže svjetske uspjehe pa je tako samo nekoliko dana nego što je stigla u Split snimila kampanju za Chanel u Grčkoj.

Haljinu je dizajnirala splitska dizajnerica Monika Sablić, a frizuru je radio poznati splitski frizer Ivica Šuljak iz salona Hairbook koji je ujedno i službeni frizer dodjele nagrada.
Za fotografije je zaslužan Maksim Bašić, a video su napravili Duje Marin i Tino Mrvelj.

Nominirane je birao stručni žiri u sastavu Nenad Korkut, Zvona Vučkovič, Neda Makjanić-Kunić, Josip Grabovac, Marco Consoli i Vanja Ljubić.

Pet kategorija ide na glasanje preko STORYBOOK-a, koji je ujedno i medijski pokrovitelj, a ostalih 5 kategorija se dodjeljuju direktno odabirom prethodno navedenog žirija.
Detaljne informacije čuvaju se kao najveća tajna, no jedno je sigurno poznatih lica neće nedostajati.

Iako se još nisu slegli dojmovi prošlogodišnjeg MGF Awardsa organizatorica Gianna Apostolski iznimno je zadovoljna kako je sve proteklo te najavljuje spektakularnu večer i zahvaljuje se sponzorima ove manifestacije TZ grada Splita, TZ splitsko-dalmatinske županije, županiji splitsko-dalmatinskoj te ostalim pokroviteljima kao što su Hotel Vestibul, Bottega, Thomas Henry, Hendricks, Crystal Head Vodka, Noor Bar, Bar Solutions, Adria Luxury Boat, Poliklinika Poliderma, Lavare kozmetika, Wella Profesional, Vino Like, Mama’s & Papa’s i brojni drugi.

Kažimo još kako i ove godine očekujemo nekolicinu gostiju iz drugih zemalja.