Svečano otvaranje 39. Black’n’Easy Fashion Week-a humanitarnom revijom PRODUŽI ŽIVOT. OBOJI U CRVENO

Svečano otvaranje 39. Black’n’Easy Fashion Week-a humanitarnom revijom PRODUŽI ŽIVOT. OBOJI U CRVENO
Večeras je u hotelu Crowne Plaza svečano otvoren revijski deo 39. Black’n’Easy Fashion Week-a humanitarnom revijom PRODUŽI ŽIVOT. OBOJI U CRVENO.  Nakon toga videli smo i reviju poznatog svetskog brenda UGG.
Cilj revije PRODUŽI ŽIVOT. OBOJI U CRVENO je jačanje svesti o značaju transplantacije i doniranju organa, a organizovana je u saradnji sa Hemofarm fondacijom. Spajajući dve svoje ključne kampanje – PRODUŽI ŽIVOT, posvećenu jačanju svesti o značaju transplantacije i donacije organa na kojoj su partneri sa Ministarstvom zdravlja, i OBOJI U CRVENO, posvećenu prevenciji bolesti srca, Hemofarm fondacija podseća na gandijevsku poruku da gde postoji ljubav, tu postoji i život.
Na reviji je učestvovalo 28 prestižnih srpskih dizajnera čije modele je nosilo više od 30 poznatih ličnosti. U veoma veseloj atmosferi, svoje modele prikazali su nam: Aleksandra Lalić, Ana Trošić Trajković, Ana Vasiljević, Biljana Tipsarević, Boško Jakovljević, Budislava Keković, Dragana Ognjenović, Igor Todorović, Ines Atelier, Ivana Ristić, Jasmina Sanader, Get Up Jasmina Vujović, Jelena Stefanović, Katarina Puzić Jonić, Lilly Tailor – Ljiljana Joksović, Marko Marosiuk, Predrag Đuknić, Sonja Jocić, Suzana Perić, Svetlana Jaćović, Tamara Radivojević, Tijana Žunić, Valentina Obradović, Verica Rakočević, Viktorija Džimrevska.
Biljana Cincarević nosi model Get Up Jasmina Vujović
Biljana Cincarević nosi model Get Up Jasmina Vujović
Duška Jovanić nosi model Ines Atelier
Duška Jovanić nosi model Ines Atelier
Sve kreacije na reviji bile su crvene boje, simbolično predstavljajući alarmantan podatak da godišnje u Srbiji premine oko 30 ljudi čekajući transplantaciju organa. Među brojnim poznatim ličnostima koje su prošetale pistom su Tanja Bošković, Ašhen Ataljanc, Danica Maksimović, Duška Jovanić, Ana Stanić, Olivera Kovačević, Tamara Krcunović, Sara Jovanović, Lena Kovačević, Biljana Cincarević i drugi. 
Nakon toga, pored manekena, u obući poznatog australijskog brenda UGG pistom su prošetali: kao dugogodišnja ambasadorka UGG brenda u Srbiji Marijana Mićić, i nova ovogodišnja lica za UGG: mladi glumci Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović.
Udobna UGG obuća, koja diktira modne trendove uvek će vas inspirisati da izađete napolje i uživate u duhu aktuelnog godišnjeg doba. Prateći klasičnu UGG čizmu, nova prolećna kolekcija donosi papuče, sandale, patike i drugu obuću namenjenu ženama, muškarcima i deci. Kolekcija za proleće-leto 2016 inspirisana je klasičnim automobilima „hotrod“, najviše onim šljaštećim iz 1950, ali i onim iz 1970. „Vintage“ ne izlazi iz mode, te se i ovog puta UGG poigrao sa bojama i materijalima koji kombinuju duh prošlog vremena i današnji stil ulične mode. 
Treadlite“ tehnologija omogućava lakoću koraka kod patika, dok su šik sedamdesetih i retro sandale sa visokom platformom i novim „vintage“ detaljima još uvek u prvom planu. Kolekcija potvrđuje da udobnost, opušteniji stil i samopouzdanje diktiraju trendove i ove sezone. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.