Sve što morate znati kako biste izabrali pravu veličinu čarapa

U godini u kojoj Lisca slavi 65. godišnjicu rada, ponudi se pridružuje novi program-kolekcija čarapa Lisca. Čarape sa gaćicama nesumnjivo su deo odeće koji ostavlja dobar utisak. 
Kad se odlučujete za kupovinu, uzmite u obzir kvalitet čarapa, vaš stil, kao i pravu veličinu. Nošenje premalih čarapa sa gaćicama znači da ćete ih najverovatnije pokidati čim izađete iz kuće, a i osećaj prilikom nošenja prilično je neugodan. A neugodan osećaj tokom celoga dana brzo se počne odražavati i na vaše raspoloženje. Čarape su na raspolaganju u veličinama S, M, L, XL i 2XL, a veličina se određuje srazmerno visini i težini. 
 
VELIČINE SE RAZLIKUJU
 

Različite čarape sa gaćicama izrađene su na različite načine i od različitih materijala. Stoga UVEK proverite tabelu veličina pre nego što se odlučite za kupovinu. Tabela veličina temelji se na visini i težini i obično se nalazi na poleđini ambalaže.

 

VEĆE JE BOLJE
 
Ako prilikom iščitavanja veličine zaključite da ste se našli među veličinama ili na gornjoj granici područja veličine, uvek se odlučite za VEĆU veličinu. Obzirom na pripijeno prileganje čarapa, uvek je bolje da su veće, nego premale.
 
 
IZGLED MOŽE DA VARA
 
Čarape mogu biti različitih oblika i materijala, stoga se ne dajte zavesti njihovim izgledom. Kad ih vadite iz ambalaže, ponekad vam se mogu učiniti premalim ili prevelikim, ali izgled može da vara. Čarape sa gaćicama nisu proizvodi koji se mogu izmeriti ili uporediti kad ih stavite na sto jedan pored drugog jer se rastežu i oblikuju prema vašem telu. Ako ste pravilno sledili tabelu, onda u rukama najverovatnije imate pravu veličinu. 
Svilenkaste, elegantne i udobne-pravi model čarapa za sebe potražite na www.lisca.rs i u prodavnicama Lisca.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts