SUPERDRY KOLEKCIJA DONOSI LEŽERNE FAVORITE ZA JESENJE DANE

Original & Vintage kolekcija inspirisana je izvornim dizajnerskim principima brenda, kao i stilskim putovanjem osnivača, koje je počelo pre 30 godina na vintidž marketima britanske prestonice. Glavni aduti su koledž i denim jakne, karirane košulje i džins sa ručno izvezenim detaljima, kao klasik sa trendi pomakom.

U kolekciji Sport Style prepliću se uticaji ulične mode sa smelim grafikama i novim logotipom na duksevima sa kapuljačom, trenerkama i pufer jaknama.
Osnovu kolekcije Superdry X, inspirisanu neustrašivom energijom Njujorka, Tokija i Londona, čine oversize jakne, duksevi i majice sa naglašenim grafikama, koji predstavljaju savršenu mešavinu kvaliteta i stila.

Odabrani modeli iz kolekcije za jesen/zimu 2020. dostupni su u prodavnicama Superdry u Beogradu – Knez Mihailova 33, BEO shopping centar, Ada Mall shopping centar i Novom Sadu – Promenada shopping centar, kao i multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Ljubitelji online kupovine mogu da istraže najnoviju ponudu brenda na webshopu fashionandfriends.com.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts