Srpska glumica Danijela Vranješ

Nedavno je počela nova sezona škole glume Danijele Vranješ. Da li je koncept škole ostalo isti ili se nešto promenilo?
Škola glume je zadržala koncept, dve starosne grupe i formu radionice gde se svakom polazniku individualno pristupa. I dalje volim da radim sa tzv neobičnom decom i otkrivam čuda koja se kriju iza malihi velikih stidljivaca. Novo je to da imamo novu, bolju lokaciju, takodje na Vračaru i sada smo deo Art Depo centra u Sredačkoj ulici broj 2.

S obzirom da vodite školu, da li Vam ostaje vremena za neke glumačke projekte?
Za prave stvari uvek ima vremena. Trenutno sam fokusirana na ono što daje plodove rada. Škola glume je način da dostojanstveno ostanem, bavim se glumom i radim na sebidok neka moja uloga ponovo ne dodje baš meni u ruke. Inače željno je očekujem.

Imali ste priliku da boravite u Švajcarskoj, kakva iskustva nosite sa tog putovanja?
Da! Zahvaljujući čoveku sa kojim živim, Aleksandru, imala sam priliku da doživim Švajcarsku iz ugla iz kog je obični turista ne može doživeti. On je svirao na čuvenom Montreux jazz festivalu ,bili smo gosti u jednoj čarobnoj kući u prelepom St Preux…Ženevsko jezero i taj Francuski deo Švajcarske je potpuno čaroban deo sveta. Ako kažem da bih mogla tamo da živim neću vasmnogo slagati (smeh). I svi se ljube, tri puta i više od toga. Uopšte nismo jedini u tome.

Poznato je da ste osoba koja vodi računa o svom izgledu. Otkrijete nam tajnu kako da i naše čitateljke zablistaju.
Tajna i nije neka…Lako je otkriti je, ali je malo teže biti disciplinovan na način na koji to meni polazi za rukom. Duša mora da se neguje, hrana da bude čista, ali  i ukusna. Vino je divno društvouz ukusnu zdravu hranu. Sport je obavezan, svaki dan, yoga plus tegovi, bez pardona i naravno nega. O mom licu brine Dr. Kristina Davidović iz Rea Medica. Ona je obrazovana i ima dobru meru.Kosu ne diram otkako imam Zorana Čumuru u svom životu. Naći dobar tim i to je sve.

Koji Vam je omiljeni kozmetički proizvod?
Trenutno su to arganovo ulje i svi proizvodi firme Nutrimetics. Telo mažem i mirišem Victoria’s secret kremama koje obožavam.

Bez kog detalja ne napuštate stan?
Bez osmeha.

Model: Danijela Vranješ
Model: Igor Jagić
Makeup & Hair : Ana Spajić za Šminkernicu Ane Spajić
Dizajneri: Bojana i Vladana Veljković za žensku liniju/muška linija
by Igor Jagić za Sisters and Brothers Code
Makeup look by: Givenchy Srbija
Location: Hotel Metropol Palace A luxury Collection Hotel
Fotograf: Lidija Antonović
Video: Robert Uzon
Montaža: Tihomir Bešović
Produkcija: www.pufnica.com
All rights reserved by Pufnica.com published by
Perspectives Software Solutions GmbH Switzerland