Modni dvojac, Bojana i Vladana Veljković, završile su drugi deo snimanja prolećne kampanje, čije je lice super model Ivana Stanković!

Nova luksuzna kolekcija SISTER’S CODE ATELIER za proleće – leto 2019 predstavlja suštinu bezvremenog luksuza i klasične, a opet moderno- urbane ženstvenosti i senzualnosti. Predstavljeni komadi su savršen spoj klasike i elegancije koje su zaštitni znak brenda, prisutne od uvek i sa namerom da traju. To su oni komadi koje nikada nećete poželeti da izbacite iz svog garderobera jer ne podležu trenutnim trendovima, već su mudro skrojeni da im se uvek i iznova vraćate. Stilska evolucija brenda rezultirala je kreiranjem asortimana koji ne zna za test vremena i postignuta je fuzija ležernosti i luksuza koji vas prosto mame da uronite u vaše ženstveno Ja.

Zaštitno lice kampanje je supermodel Ivana Stanković, koja je svojom raskošnom i bezvremenom lepotom, gracioznošću i razigranošću jakog senzibiliteta predstavila samu suštinu kolekcije kroz objektiv Miše Obradovića. Cipele koje pomažu ovoj priči da bude ispričana su luksuznog brenda Roméo Rodin, nakit koji upotpunjuje senzibilitet je fantastični Bombay Birds, Maya Milano Jewellery, kao i Monoi Design koji svojim statment komadima daje posebnost celoj priči, a iza stajlinga stoji dizajnerki duo, sestre Vladana i Bojana Veljković, glavom i bradom što svemu odista daje jedan sasvim lični pečat.

No, SISTER’S CODE ATELIER nam nosi jos jedno iznenadjenje! Naime još jedna Armanijeva muza, top model Dragana Bjelobrk ponela je modele ove kuće iz najnovije SC by Appointment kolekcije za potrebe intervjua magazina FM42, na sasvim drugaciji način gde se ponovo mogu videti sama univerzalnost i multifunkcionalnost ovog ekskluzivnog brenda.

Drage dame, koračajte sigurno i smelo u novoj kolekciji koja ne pravi kompromise!

Fotografija: Miša Obradović
Makeup: Svetlana Sremćević
Cipele: Roméo Rodin
Nakit: Bombay Birds, Maya Milano Jewellery Monoi Design
Stajling: Bojana i Vladana Veljković
Produkcija: Fashion Studio by Mima Madžarac


Tihomir Besovic
Tihomir Besovic

Journalist & Columnist writer.

All author posts

FashionMag42 is the Answer to theUltimate Question of Fashion, theStyle and Everything!

Subscribe to FM42

MAGAZINE   |  IMPRESSUM    |   PRIVACY POLICY   |   TERMS & CONDITIONS   |  FM42 FORUMJ1FN | CONTACT

FashionMag42 is the Answer to theUltimate Question of Fashion, theStyle and Everything!

Subscribe to FM42

MAGAZINE   |  IMPRESSUM    |   PRIVACY POLICY   |   TERMS & CONDITIONS   |  FM42 FORUM I J1FN | CONTACT