Saznajte što vam je na jubilarnom Interliberu pripremila “Ulica snova”

Saznajte što vam je na jubilarnom Interliberu pripremila “Ulica snova”

Kreativna poduzetnica Magdalena Bešker već šestu godinu zaredom lansirala je novi izgled svog najprodavanijeg proizvoda “Moj planer” koji ove godine dolazi s nekoliko noviteta.

Osim već tradicionalno novih boja, posebnost ovogodišnjeg planera je činjenica da ne sadrži datume, odnosno da ih korisnik sam upisuje po želji.

Moj planer by Magdalena Bešker 3 – Interliber

“Već godinama mi se javljaju brojne korisnice, naročito učiteljice koje izražavaju želju da napravimo planer bez otisnutih datuma kako bi same mogle upisivati datume po želji. Ove godine odlučili smo udovoljiti njihovoj želji. Osvježili smo unutrašnjost novim kreativnim dizajnom, te beauty, travel i kulinarskim savjetima. Posebno smo ponosni na suradnje koje smo ostvarili u ovogodišnjem planeru. Martina Požgaj je napisala 10 travel zapovijedi uz koje je lakše i ljepše putovati. Catrice cosmetics su nam ustupili beauty savjete, a Marko Josipović je s nama podijelio svoje maštovite recepte”, izjavila je Magdalena.

Kao posebno iznenađenje na ovogodišnjem Interliberu za vjerne kupce pripremili su Catrice ruž na poklon uz svaki kupljeni “Moj planer” (potražite isključivo na štandu s natpisom ULICA SNOVA).

Osim toga, u sklopu Interlibera planer će biti predstavljen na kratkom panelu u srijedu 8. studenog 2017. u 17 sati gdje će s gošćama/gostima popričati o moći pisane riječi, a za vrijeme trajanja panela pripremili su i posebna iznenađenja i nagrade za najsretnije prisutne posjetitelje.

Gosti panela su: urednica portala She.hr Ljubica Jurič koja je ujedno i moderator panela, glavna urednica časopisa Ljepota i Zdravlje Martina Požgaj, Zora Bjelousov – urednica portala Femina.hr i autorica nedavno objavljene knjige “Samo svoja” o kojoj ćete imati prilike čuti na panelu, Matilda Miličić – marketing i PR stručnjak za Catrice, Essence i L.O.V. brendove, Dario Zurovec – gradonačelnik Svete Nedelje, mlada nada hrvatskog kulinarstva i food bloger Marko Josipović i Magdalena Bešker – vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda “Moj planer”.

Čekamo vas u paviljonu broj 6 (blizu pozornice) gdje možete kupiti sve proizvode Ulice snova (moj planer, moj rokovnik, moja bilježnica, my passport etui & my travel diary, my business planner, privjesnicu za prtljagu i moju kemijsku) koji će vam na licu mjesta biti personalizirani po želji.

Planirajte uz “Moj planer” i Ulicu snova!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.