Saradnja srpske kreatorke sa slavnom Shaholly Ayers, manekenkom bez ruke

Saradnja srpske kreatorke sa slavnom Shaholly Ayers, manekenkom bez ruke

Jedna od najtraženijih svestkih manekenki, koja je u istoriju modeling ušla kao prvi model koji je prošetao pistom na New York Fashion Weeku bez proteze, Shaholly Ayers postaće brend ambasador za Ameriku naše kreatorke Marine Ilić i modne linije Marinia. Devojčica rođena

Shaholly Ayers u kreaciji srpske dizajnerke Marine Ilić

bez leve ruke, kojoj su u tinejdžerskom uzrastu rekli da nikad neće moći da postane manekenka, sada je jedna od najboljih ženskih modela u modnoj industriji. Rođena na Floridi, danas živi u Honaluluu i zahvaljujući vedrom duhu i čvrstom stavu dokazala je da uz upornost i veru u sebe nema tog sna koji ne može postati stvarnost.

-Njena energija je neverovatna i upravo zbog harizme koju poseduje i zalaganja za to da se snovi uvek ostvare ukoliko se u njih veruje, prošle jeseni odabrali smo je da bude ambasador na reviji brenda Marinia na New York Fashion Weeku. Smatramo da je ona pravo oličenje vrednosti koje propagiramo našim sloganom Don’t Be, Wanna Be, Just Be. Pozitivne reakcije podstakle su nas na ideju da Shaholly Ayers i ubuduće bude naš brend ambassador za Ameriku – kaže modna dizajnerka Marina Ilić koja je poslednjih dana preokupirana izradom nove kolekcije koja će premijerno biti prikazana na Serbia Fashion Weeku u aprilu.

Manekenka Shaholly Ayers gostovala je u jednoj od najgledanijih emisija na američkim televizijama Megyn Kelly Today i tom prilikom prikazani su kadrovi u kreacijama srpske dizajnerke Marine Ilić sa revije brenda Marinia na septembarskom izdanju New York Fashion Weeka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”181″ gal_title=”Marina Ilic”]

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.