Sanel Hadžić ljubav prema novinarstvu i modi

Sanel Hadžić nedavno je pokrenuo SNL portal koji pruža modno & lifestyle zadovoljstvo.

Sanele, recite nam nesto više o sebi i na kojim projektima trenutno radite?

Imam 35 godina i od toga sam 17 godina u poslu novinarstva. Od radnog iskustva me najviše privlači televizijsko, a volim pisati pa sam tako i nagrađivani scenarista. Nakon mnogo istraživanja i spoznaje da je muškarcima u našoj zemlji, ali i okruženju je potrebna modna edukacija okupio sam tim od 5 ljudi s kojima sam dijelio isto mišljenje i pokrenuli portal Snl koji će svima pružiti modno i lifestyle zadovoljstvo na jedan muški način.

Kakav je Vas lični stil odevanja?

Svaki muškarac treba da pronađite svoj stil, a to će mu uspjeti ukoliko zna u čemu se najbolje osjeća. Ja, moram priznati, volim i casual ali i klasiku poput sakao i odijela, mada volim i kombinirati. Odlična je kombinacija kada se poigrate s pravilima i malo riskirate – nevjerovatno koliko zna to da dobro izgleda!

Šta Vas najviše inspiriše u modi i zbog čega?

Kada je inspiracija u modi u pitanju, bitno je znati do koje mjere možete ići. Mnogo ovisi o tome da li financijski želite ispuniti modna pravila, npr. kupovati markiranu odjeću. Mene je upravo to pravilo uvijek privlačilo, tako da volim kombinirati recimo Zaru, Granoff i Bershku i sl.

Koji je po Vama apsolutni modni brend i zašto?

Za mene apsolutni modni brend ne postoji. Svi se oni trude biti u trendu, a meni se svidja onaj koji munje najdostupniji u nekom datim trenutku. Ne mogu odoliti Zari ali Balmain je ultimativni must have.

Koji savet možete da date našim čitaocima, koji žele da krenu Vašim stopama.

Moj savjet je da slušate svoje srce i slijedite pravilo: ne posustajte jer će se trud isplatiti! Moj radni dan traje od 7 ujutro do ponoći i nikada mi nije mi teško, jer volim to što radim
posao me ispunjava na svaki način. Naravno da nadjem vrijeme za hobije, druženja i odmaranja – sve se može, a najvažnija je temeljna priprema.

[Best_Wordpress_Gallery id=”53″ gal_title=”Sanel Hadzic”]