Ruža Institut Kerastase -Nail spa detox Bastien Gonsalez

Nokti su kao i kosa izloženi raznim vanjskim utjecajima stoga je idealno vrijeme za popularne Ruža Nail SPA rituale. Nokti također trebaju odmor i detox,a Ruža je osmislila nails spa tretmane za savršene čvrste nokte.
Najnagrađivanije pedikure i manikure na svijetu imaju izrazito učinkovitu metodu upravo za detoksikaciju i odmor noktiju. Koriste prirodne sastojke, izrazito djelotvorne proizvode za manikure i pedikure, te specijalnu tehniku laštenja ploče nokta uz biserne čestice školjaka koje noktima daju izrazit sjaj a istovremeno ih njeguju i hrane.


Tko ne bi htio nježnu, baršunastu kožu ruku i stopala nakon revitalizirujećeg pilinga i sjaj bisera na noktima?! Ruža uz sanzacionalne nail spa tretmane Bastien Gonsalzes čini upravo to, nježnu baršunastu kožu i sjaj bisera na noktu.
Proizvodi sadrže prirodna antibakterijska sredstva koja liječe male ozljede kože te osiguravaju pravilno vlaženje tkiva. Obnavljaju oštećena tkiva dok ekstrakt maline pruža konačan zdrav dodir.

Eterična ulja, ulje marelice, kalendula i vitamin E umiruju i jačaju površinu nokta kao i okolnu epidermu, bolne kutikule. Kombinacija esencijalnih ulja i ljekovitih biljaka omekšava kutikule u vrijeme hranjenja i štiti teksturu nokta od svakodnevnih nadražaja.

Tretman započinje senzacionalnim uređajem Spa mistom koji vodenom maglicom otvara naše pore na koži ruku ili stopala čime se omekšava koža i smanjunje napetost i težina mišića nogu. Zatim pilingom uklanjamo mrtve stanice kože za mladolik i svjež izgled.


Nakon pilinga nanosimo kreme koje koži i noktima pružaju hidratizaciju 72h uz iznimnu regeneriraju kože,a uz pomoć Spa Mista njihova djelotvornost je još veća te sastojci prodiru duboko u kožu.

Ritual završavamo poliranjem noktiju njegujućom pastom od perli bisera, koja popunjava nepravilnosti nokta i daje mu čvrstoću i izniman sjaj.


Ukoliko želimo i boju na noktima tu je bogata paleta nijansi jedinih organskih Kure Bazaar lakova za nokte. Osim što su ovi lakovi dugotrajno postojani na noktima, ujedno i štite ploču noktiju.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.