Ruža Home Hair & Nail Lab – Ruza saloni uvode on line i video konzultacije

Home Hair & Nail Lab

#RužaDelivery: Ruža Colour Mix, Ruža Hair Spa i Ruža Nail Spa Po Mjeri

S obzirom na situaciju vezanu uz Covid-19 i odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Ruža saloni preorganizirali su svoje poslovanje sve do stabilizacije situacije i novih uputa Stožera.


Ova nadasve krizna i teška situacija pokazala nam je neke nove smjerove poslovanja, dobili smo snagu i mnoštvo novih ideja. U ovom izazovnom vremenu usmjerili smo svoju energiju na pozitivne misli, kreativnost i dosjetili se konstruktivnog načina rada koji doprinosi našim klijentima I zaposlenicima, naravno poštujući apsolutno sve mjere opreza koje se danas moraju poštivati. #WeNeedToSaveOurJob, #StayfSafe, #KreativnijiMudrijiHumaniji

Ruža saloni uvode on line i video konzultacije #RuzaHaironline i uslugu beskontaktne dostave #RužaDelivery.

Osmislili smo RUŽA HOME HAIR & NAIL LAB-a dostupan putem #RužaDelivery, a kreiran kako bi u ovo izazovno vrijeme bili na usluzi klijentima i omogucili Ružinu profesionalnu ekspertizu  i savjete te posebno osmišljene usluge u sigurnosti i ugodi doma. #Stayhome #Staysafe.

Svakim danom od 10 do 18h te subotom od 10 do 13h Ružini eksperti dostupni su za online i video konzultacije kako bi u što većoj mjeri pomogli u brizi i njezi kose, noktiju, ruku i stopala kod kuće.

Ruža Colour Mix Po Mjeri

Nakon konzultacija, profesionalna boja miksana po mjeri specijalno za svakog klijenta, uz upute za ispravno nanošenje, sigurno stiže na kućni prag.

Ovim putem naši koloristi koji broje više od 1 000 000 koloracija pripremaju savršenu Colour mix formulaciju, a mi profesionalnu stručnost bojenja činimo dostupnu u sigurnosti doma.

Ruža Hair Spa Po Mjeri

Nakon konzultacija i  individualne preporuke profesionalni Hair SPA tretmani i proizvodi jačeg i koncentriranijeg djelovanja, inače dostupni jedino za profesionalnu uporabu u salonu, stižu na kućni prag.

Poznate profesionalne Ruža Signature Hair Spa rituale: Kerastase Fusio Scrub, Keratase Fusio Dose, Kerastase Genesis, Ruža Fibroplastika te Ruža Color Gloss, ili pak Aveda Detox, Aveda Fill Me In, Aveda Nutriplenish te Aveda Kheraorganic redizajnirali smo i učinili dostupnim za provođenje kod kuće.

Ruža Nail Spa Po Mjeri

Profesionalni Nail & Hand/Feet Spa kitovi za ruke i stopala poput baršuna. Sigurno stižu na kucnu adresu

Pravo je vrijeme posvetiti se njezi kože ruku i stopala te noktiju, pogotovo jer je ispucana i isušena, uporabom dezinfekcijskih sredstava.

Kure Bazaar Manicure i Pedicure Spa kitovi idealni su i vrlo praktični za nanonšenje jer se intenzivna spa maska koja sadrži esencijalna ulja, organski ječam i avokado nalazi u vrlo praktičnim rukavicama ili „stopalicama“ za aplikaciju. Kure Bazaar prirodni lakovi za nokte u više od 85 nijansi imaju i toliko trenutno potrebna njegujuća svojstva za nokte jer su najprirodniji lakovi na tržištu.

Unesimo zajedno pozitivu u svakodnevicu i posvetite se sami sebi, izađimo iz ove situacije humaniji, mudriji, odgovorniji, ali i savršene kose, kože i noktiju.

#Ruza_Tips_And_Tricks:

 1. https://www.instagram.com/p/B3Kee7FBZb7/?igshid=18ei21p0oxeb8
  2. https://www.instagram.com/p/B4W_My6gngp/?igshid=ty2vyp0qa9g2
  3. https://www.instagram.com/p/BrTMDahBuKZ/?igshid=16st655az84dj
  4. https://www.instagram.com/p/BqnWv3RjBlo/?igshid=1dt8wsem3j537
  5. https://www.instagram.com/p/B4Ace7lA8u_/?igshid=1q52714stdxwi
  6. https://www.instagram.com/p/BsYglEFnLuI/?igshid=nu7abg5ve8hl