Ruža Essentials – Genesis linija – za snažnu i sjajnu kosu

Ruža Essentials – prvi Loreal Flagship u regiji namjenjen urbanim ženama i muškarcima koji žele vrhunsku uslugu i kvalitetu svojim klijentima na jednom mjestu nudi sve što požele – od neizostavne koloracije i hair spa tretmana do Ruža Signature atraktivnih frizura.


Savršena kosa, kosa kakvu svi priželjkujemo rezultat je Hair Spa tretmana koji nas vode do zdravog vlasišta i kose, ali i savršene boje i frizure. Užurban način života ostavlja nam sve manje prostora za beauty rutine, a razni faktori negativno utječu na naše raspoloženje te se često zanemarujemo. Upravo zato, važno je podsjetiti na brigu o sebi! Kerastase slavi godinu dana od lansiranja Genesis linije – linije s čijom upotrebom kosa postaje jača i snažnija te ne dopušta svakodnevnom stresu da utječe na nju. Po čemu je posebna? To je prva linija za njegu kose koja problemu ispadanja kose pristupa sveobuhvatno – od korijena do vrhova.


Ruža je u svoj program Hair Spa Terapije uvrstila Genesis ritual za kosu sklonu lomljenju i opadanju. Sadrži njegu sa svojnim djelovanjem protiv opadanja kose, a rezultat je jače držanje vlasi te 84% manje opadanje kose. Ritual, kao i sami proizvodi Genesis linije savršeni su za osobe izložene stresu, promjenama u načinu života – trudnoća, fizički napori, kao i za osobe kojima je uslijed oboljenja Covidom-19 narušeno i zdravlje vlasišta i kose te je ona počela opadati.
Kako bi Vam bili dostupniji, Ruža je na svom webshopu (shop.ruzahair.com) pod kategorijom „Osnaživanje kose“ ponudila sve Genesis proizvode za kućnu upotrebu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.